Citroën DS3 Ultra Prestige: omringd door modellen

Auteur: , 20 Reacties

Op de IAA staat een groot deel van de Citroën-stand in het teken van de DS-lijn. Blikvanger is de nieuwe DS5, maar ook de DS4 en DS3 staan er. Van de laatste is een speciaal modelletje gemaakt, de Ultra Prestige (of up, maar daar is VW niet blij mee). Hiervan zijn de eerste foto's uit, en deze hebben een hoog knappe fotomodellen-gehalte. Dat vinden we helemaal niet verkeerd.

Vrouwen zijn voor veel automarketeers een essentieel onderdeel in hun PR-offensief. Dat kan lekker ordinair, met deze Chinese en haar harige bever als dieptepunt, maar je kunt ook wat meer geld uittrekken en vrouwen met stijl, klasse, en kleren inhuren. Citroën deed het laatste, en hun DS3 UP wordt dan ook geflankeerd door (zeer) appetijtelijke dames.

In de eerste plaats gaat het echter wel om de auto: volgens Citroën zijn de sleutelwoorden hoogwaardige materialen en fabricagemethoden (bij de normale DS3 niet dan?). In het interieur zien we de ‘Bracelet’-bekleding op, die van zwart naar wit verloopt. In de wielkasten pronken 17-inch velgen in glanzend antraciet, en in de grille en portieren zien we een ‘Dark Chrome’-afwerking. Op het dak is het DS-logo verwerkt, dat al naar gelang de lichtinval varieert van mat naar glanzend.

En nu plaatjes kijken :). Welke foto is jullie favoriet?