Bizar: schoonmaakster sterft door sluitend cabriodak

Auteur: , 51 Reacties

Final Destination, anyone?

Wij hebben de snelwegschutter, en België heeft killer 6 Series. Van beide vraag ik me af of ze daadwerkelijk bestaan, maar in verschillende media duikt het bericht op dat een Belgische schoonkmaakster in Lokeren is omgekomen doordat ze met haar nek bekneld raakte tussen de 6 Serie die ze aan het kuisen was en het dak dat spontaan sloot.

Op de 6 zit een stoffen kap, met een automatisch systeem. De tijd dat je zelf je kapje op je cabrio bevestigde ligt ver achter ons, en natuurlijk helemaal bij een auto uit de prijsklasse van een 6 Serie. Bovendien sluiten de dingen steeds sneller, maar dan nog moet je genoeg tijd hebben om weg te komen als je ziet dat een dak gaat sluiten. En bovendien: wat moet je als schoonmaakster überhaupt met je hoofd boven een cabrio uit?

Ik blijf het een erg raar verhaal vinden, vooral omdat er normaalgesproken een beveiliging tegen het spontaan sluiten van het dak op de auto zit. Maar als het klopt is dit natuurlijk wel een van de meest bizarre manieren om te sterven. Gaan we dit terugzien in een nieuwe Final Destination-film?

UPDATE – Het was een vorige generatie 6 Serie. Zie dit nieuwsitem op ca 5:00

Met dank aan iedereen voor de tip!