Kies maar! Wie van de drie?

Auteur: , 57 Reacties

Ga je voor de blondine, de brunette of toch liever voor die rode?

Je had het misschien niet gezien, maar rechts van deze twee snoepjes kan je nog net een stukje Jeep zien. En niet zomaar een Jeep. De auto waar we het hier over hebben is de gloednieuwe Jeep Grand Cherokee SRT-8 met onder de motorkap de compleet nieuwe 6.4-liter HEMI V8 die 470 pk/630 Nm levert. Daarmee sprint je in 4,8 seconden naar de 100 km/u en de topsnelheid ligt op 255 km/u.

Indrukwekkend is ook dat je dankzij nieuwe, rode Brembo remklauwen met zes zuigers voor en vier zuigers achter, en geventileerde schijven rondom met een diameter van 38 cm voor en 35 cm achter slechts een remafstand hebt van 35 meter om van 100 km/u tot stilstand te komen.

Oh ja, achter het stuur zitten flippers zodat je ook nog het gevoel hebt dat je zelf kan schakelen.