Meedraaien in de Formule1? Het kan!

Auteur: , 15 Reacties

Er zijn van die baantjes waar je heel erg vrolijk van wordt. Van die baantjes waar je al heel lang op zit te azen, en als de mogelijkheid zich voor zou doen, dan zou je je er op werpen als een dikkerd op een koker chips. Auto's testen voor autoblog bijvoorbeeld. Maar ook een plekje in het Formule1-circus staat hoog op de verlanglijst van velen. Dat laatste ligt nu voor het grijpen.

Benieuwd wat je ingang naar de wondere (poenige) wereld van de Formule1 is? Verfboer AkzoNobel. Hun link met de Formule1 ligt in het feit dat ze partner zijn van McLaren Mercedes. Dus de gelukkige winnaar kon nog wel eens oog-in-oog komen te staan met Button en Hamilton (of nog beter: hun vriendinnen).

Het Nederlandse chemieconcern biedt een ‘trainee for a day‘ – aanstelling tijdens de laatste race van het seizoen, in Sao Paulo. U leest het goed, in het land van de billenmeisjes (badonkadonk) en Brazilian waxes. Giggity. Deelnemen kan door AkzoNobel te ‘liken’ op Facebook. Voor nadere informatie verwijzen we jullie naar de eerdergenoemde link. Boa sorte! En stuur even een kaartje vanaf Interlagos.