P4/5 Competizione krijgt een upgrade

Gepost op 07-10-2011 om 18:06 door - 15 Reacties »

Doorontwikkeling P4/5
Donders veel artikelen hebben we al geschreven over de P4/5 Competizione, het Ferrari-speeltje van filmbons en multimiljonair James Glickenhaus. Dat was echter in de aanloop naar de 24 uur van de Nürburgring. Deze zijn al lang en breed achter de rug, en dus vond Glickenhaus het tijd om nog meer geld in zijn Ferrari-project te pompen.

Veel details zijn niet bekend, maar we hebben wel afbeeldingen van de met carbon behangen custom racer op basis van een 430 Scuderia met een GT2 blok. Ze komen volgens het ontwikkelteam ‘straight from CAD mathematics’. Het zijn dus geen renderings.

Het is de bedoeling dat er met de modificaties meer lucht bij de motor komt, en de neerwaartse druk en bochtenstabiliteit moet vergroten. De duistere carbon black-kleurstelling blijft behouden. Voor welke race ze hun monster weer van stal willen halen wordt nog niet gezegd. Stay tuned. (via Luxury 4 Play)


15 reacties
-edit: dank u, is inmiddels gefixt-
Profile photo of norge
norge via iPhone app
07-10-2011 om 18:13
@Daniel073: Of gekheid?
aaaaah….lang gewacht, daar issie dan !! De Fail P5/6 :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=_4RjhW0SnA0
@Megakix: hoezo fail?
@sirmustang: stel je bent rijk…maar hebt niets omhanden…ga je toch zelf een karretje in elkaar timmeren..alleen voor jezelf…zodat er nog iemand is die met je wil praten..en waarmee je de schijnpers nog haalt ? Ofwel, donder n’s netjes op met die trrrroep !
@Megakix: Je zegt het al: hij heeft niets omhanden, dús gaat hij wat doen. En aangezien hij van auto’s en racen houdt, bouwt hij een racewagen. 1+1=2. Volgens mij is dit een gevalletje afgunst en jaloezie van jouw kant.
@gerard1710: …hmmm, had je mij geen ‘vraag’ moeten stellen ? ;-)
@Megakix: leuk die dingen van josti band xD
@dennisr:
Nee joh! dat is Megakix zelf die op zn blokfluit speelt!
Profile photo of x7phenom
x7phenom via Android app
07-10-2011 om 18:33
Als het geluid maar niet veranderd, is gewoon gans geil!!!
Mag wel hope dat de achterwielen wat groter worden :D
@sebasjuhh: Perspectief staat sowieso niet goed. Maar daarvoor komt hij ook direct uit de cad omgeving.
ik heb gelezen op hun FB pagina dat ze zowiezo de 24H nurburgring weer willen rijden..
blijft een prachtig ondernemen van deze james. prachtige auto en dito techniek. alles met passie en toeweiding alsof er een groot fabrieksteam achter staat.
Respect voor die James Glickenhaus! Auto’s worden er niet mooier op, maar wel stukken sneller en ook dat geluid… Brilliant!
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!