Dit is het interieur van de nieuwe 3 Serie!

Auteur: , 113 Reacties

BMW onthult de nieuwe 3 Serie later deze week maar het interieur kunnen we nu alvast begluren!

Een snuggere spyshot fotograaf is namelijk zo handig geweest om plaatjes te schieten van het gloednieuwe interieur van de nieuwe Dreier. Wat opvalt zijn de enorme houtstrips (die ongetwijfeld ook door andere materialen vervangen kunnen worden) en het enorme navi-scherm bovenop de middenconsole dat grote gelijkenissen lijkt te vertonen met dat uit de 5 Serie. Dit specifieke exemplaar is in ieder geval uitgerust met een automaat. De te verwachten zaken als iDrive en een bredere middenconsole met goed bereikbare dubbele bekerhoudert zijn ook te zien op de foto’s.

BMW 3 Serie dash spyshot

De aluminiumkleurige accenten zorgen er in ieder geval voor dat het geheel een stuk strakker oogt dan de huidige Dreier. Komende vrijdag weten we meer, dan onthult BMW de nieuwe 3 Serie definitief aan het grote publiek. We houden jullie uiteraard op de hoogte!

UPDATE – alvast door de geschiedenis van de 3 Serie grasduinen kan in 5 delen op autojunk.