Dit zijn de voitures van Afrojack

Auteur: , 114 Reacties

Afrojack (ook minder bekend als Nick van de Wall) doet het momenteel erg goed in de plaatjesdraaielarij. En wat ga je dan rijden? Een R8 V10 en een MTM RS6R natuurlijk! U ziet andere auto's op de foto? Ik zei toch ook niet dat dit alles was?

Audi R8 V10 Afrojack
De R8 V10 is natuurlijk een lekkere auto, maar Afrojack heeft een kleine in de pijplijn zitten bij zijn ex-vriendinnetje Amanda Balk. U weet wel, die dame uit de Gouden Kooi. Niet? Nee ik ook niet, maar goed, ze heeft iets met auto’s. In ieder geval heeft Afrojack in zijn Audi RS6 die door MTM tot RS6R is omgebouwd genoeg ruimte voor een kinderzitje en wat pakken luiers achterin. Of in zijn Q7 met matte carbon wrap natuurlijk. Met die blauwe lampjes achter de grille is het waarschijnlijk ook stukken makkelijker om te multitasken op de linkerbaan!

Audi RS6 MTM RS6R Afrojack
Naast al die Ingolstadt goodness is meneer Afrojack uit Spijkenisse ook nog in het bezit van een BMW M6. Ooit probeerde men daar de wielen af te jatten, tegenwoordig schijnt hij er Paris Hilton in aan te duwen. Of doet hij dat alleen in zijn Afrojet? Hey Nick, doe je de groeten aan Yolanthe? En Shakira? Ze zou me nog bellen!

Met dank aan Alex voor de tip!