Beschonken Duitser parkeert Ferrari 458 op trambaan

Auteur: , 23 Reacties

Ferrari heeft de laatste jaren vooral de mond vol van het exclusief houden van het merk, vandaar dat ze elk tiende geproduceerde model in Maranello extra brandgevaarlijk maken. Maar eigenlijk is dit helemaal niet nodig, want de klandizie ruimt zelf wel een aanzienlijk deel van de uitgeleverde auto's uit de weg. Zo ook zondagnacht in München.

De 52-jarige bestuurder van de Ferrari maakte na het nuttigen van een paar pilsages de afweging ‘taxi bellen of gewoon zelf de auto nemen’, en koos voor het laatste. Een dure keuze, want niet veel later gleden hij en zijn 52-jarige passagiere dwars door een stalen afscheiding en kwamen tot stilstand op de trambaan.

Ferrari 458 crash

Dat het vrij hard ging is wel te zien aan de auto, die het volledige rechterportier mist. Gelukkig kwam de dame op de passagiersstoel er zonder noemenswaardige kleerscheuren af. Toen oom Agent de schade kwam opnemen liet hij de bestuurder meteen even blazen. Het resultaat: 0,86 promille. Daar zal zijn verzekeraar blij mee zijn. (Merkur Online, via Motor Authority)

Foto credits – Thomas Henke