Bij Chrysler zuipen ze nog steeds stevig door

Auteur: , 8 Reacties

Sommige dingen veranderen niet zo snel. Weet je nog dat we het een tijdje geleden hadden over de twijfelachtige lunchkeuze bij de Chrysler-fabriek? Onlangs was het weer zo ver. Een dronken man werd door de politie langs de kant van de weg gezet. Hij kwam net van zijn werk. Bij Chrysler ja.

En natuurlijk was dat niet bovenstaand sujet. De fijnproevers onder de TV-kijkers herkennen hem direct als Geert Glas uit Probleemwijken, die vroeger graag met 2 kratten bier achterin van Groningen naar Maastricht reed.

Nee, het ging om Brian Ahler, een 41-jarige Chrysler-medewerker, en notoir veelpleger. Dit was voor hem namelijk al de 5e keer dat hij voor een soortgelijk vergrijp werd gepakt, en hij had al een rij-ontzegging. Foto zonder balkje (want: VS) hieronder:

Brian Ahler

Maar in de VS kom je nergens zonder auto, en je moet wel een borreltje kunnen drinken op t werk natuurlijk. Mocht je binnenkort een Jeep kopen die er zo uitziet…

Vakwerk

..dan weet je dat de kans aanwezig is dat Ahler ‘m in elkaar geschroefd heeft. Misschien dat de werknemers voortaan af en toe eens moeten blazen bij vertrek? (via Jalopnik)

Update – Ook bij de faciliteit waar de Dodge Dart wordt gemaakt wordt wel eens gezopen.