Binz X-Orange: tuning op een superstation

Gepost op 11-07-2012 om 16:12 door - 37 Reacties »

Binz X-Orange
Een verlengde E-Klasse Estate is natuurlijk de natte droom van elke uitvaartondernemer maar daar schijnt dit hok niet voor bedoeld te zijn. Maar wat als je van schreeuwerige kleuren en blits lichtmetaal op een E-Klasse met lijkwagenproporties houdt? Binz heeft het antwoord voor je in de vorm van de X-Orange.

Binz kennen we al jaren van allerlei coachbuilding projecten die met name betrekking hebben op het uit elkaar trekken van Mercedes producten. De Binz X-Orange is verkrijgbaar als 250CDI en 250CGI, waarom dat anders is dan bij de gewone Xtend is ons niet duidelijk. Wil je een ander blok (AMG?) dan kan dit eventueel in overleg met de heren van Binz.

Het belangrijkste item van deze Binz-Benz is natuurlijk de enorme laadruimte. De laadvloer heeft een lengte van ongeveer 2 meter. Kosten voor dit apparaat? Vanaf 80.000 euro voor een instappertje, exclusief btw en de vaderlandse schatkistbelastingen. En over schatkisten gesproken: die passen er prima in, evenals een subtiele kayak, ski’s of vijf vriendinnen én hun beautycase. Of gewoon toch een doodskist natuurlijk, want dat past heus wel.


Met dank aan SpeedfreakR voor de tip!

37 reacties   toon alles
Met die gordels maak je de achterbank inderdaad overbodig, geen wonder dat je een verlengde E-klasse nodig hebt om die nutteloze ruimte te compenseren. :S
Nog een laatste rondje op de Nürnburgring en dan door naar je laatste rustplaats.
En dat allemaal in stijl!
Ultieme bazenbak!
hehe eindelijk een station waar ik mijn Surfmeuk in krijg zonder een bank plat te moeten mikken!
@wimbers: Die zal ook wel passen in de CLS Shooting Brake.
Je surf meuk moet je vervoeren in stijl en niet in een taxi!
@pokerface: surfmeuk is meestal zeiknat en zanderig, net als ik zelf na een middag knallen.., dus stijl is dan snel ver te zoeken..
@wimbers: ik weet niet of jullie het ook hebben maar hierbij ons hebben we zo’n speciale ‘dinges’ waaruit er iets doorschijnend komt vloeien. het is ook vloeibaar. ah, de zee bestaat er ook voor 99% uit. je mag 3 keer raden hoe we dat noemen.
Pfff die gordels, wat een grap…
Zo, daar passen heel wat kratjes van dat lekkere goudgele vocht…. :D
..en hier is serieus markt voor?
Avatar van rodger
rodger via iPhone app
11-07-2012 om 16:57
0
Waarom zou je dit in godsnaam bestellen?
Ik zal wel een afwijking hebben maar ik vind hem geweldig.

Alleen doe mij maar gewoon een set verwarmde massagestoelen uit een E of S. Met een normale 3 punts gordel. Gok dat als een AMG blok in overleg kan dit ook geen dealbreaker gaat worden.
super shooting break (brake mag ook) ..
@lincoln: Wat is mis met stationsauto ?
@norge:
Mag je alleen in met je OV-pas.
WTF wil je hierin vervoeren 4 lijken ofzo?
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!