BMW 3 Serie GT is af en gespot!

Auteur: , 112 Reacties

De BMW 3 Serie Klokkenluider van de Notre Dame Edition is helemaal klaar en wordt al gefilmd voor een commercial. Dus duiken er nu foto's op van een ongecamoufleerd exemplaar.

Kijken we hier naar de auto die onlangs op Schiphol werd gespot? Wie weet! In ieder geval rijdt de BMW 3 Serie GT al rond om vastgelegd te worden voor persvideo’s of commercials. Of misschien wel allebei? De 3GT is voorzien van dezelfde neus als de F30 3 Serie en een bips die lijkt op die van de BMW 5 Serie GT. En dat is op zich voor niemand leuk, want de 5GT is nog steeds oerlelijk. Toch lijkt één en ander iets beter in proportie bij deze concurrent voor de Audi A5 Sportback.

Ander opvallend detail is het kleine ventilatiesleufje in de voorspatborden. Deze is op de twee verschillende auto’s die we zien op de foto’s van F30post.com in verschillende kleuren uitgevoerd, wat ons leert dat de verschillende uitvoeringsniveaus die we al kennen van de F30 3 Serie waarschijnlijk bepalend zullen zijn voor de kleur van deze ventilatieopening.

Geinig detail: de F34 3 Serie GT wordt vastgelegd met behulp van Mercedes camera-auto’s. Maar goed, wat vinden jullie van deze BMW 3 Serie Gran Touring? Mooier dan de BMW 3 Serie Touring of niet? Roep maar!

Met dank aan Erwin voor de tip!