BMW 5GT doet gooi naar lelijkste wrap ooit [updated]

Gepost op 09-07-2012 om 9:30 door - 36 Reacties »

BMW 5GT wrap
De BMW 5 Gran Turismo is op zich al niet de meest subtiele verschijning. Maar dat kon de eigenaar van deze auto helemaal niets schelen.

De BMW 5 GT staat niet bovenaan mijn lijstje van Toffe Auto’s Om Ooit Te Hebben en dat heeft met name te maken met het feit dat de ontwerpers wat minder paddestoelen hadden moeten eten voordat ze deze uit elkaar getrokken 5 serie begonnen te tekenen. Er zijn weinig auto’s die ik liever in brand zou steken, zeg maar.

Wellicht dat de bezitter van deze BMW 5GT ‘s morgens naar zijn auto liep en dacht “wat is ‘ie eigenlijk lelijk” en besloot de aandacht van het ontwerp af te leiden met een wrap. Nadenkende over een oplossing voor het ontwerp was het eerste wat hij kon bedenken waarschijnlijk “explosie” en de rest is geschiedenis. Tenminste, ik denk dat het vuur moet lijken, ik weet het niet eens zeker.

Met dank aan simonij die deze BMW 5GT als eerste upload op Autojunk zette. Dat belooft wat voor de toekomst! Is er iemand die dit mooi vindt? En dat durft toe te geven?

UPDATE – Een oplettende lezer wees ons er op dat deze Z3 M van dezelfde eigenaar is. Check!

36 reacties   toon alles
Ach aan die auto kon je niks verzieken.
Ik denk zelfs dat die er zo op vooruit gegaan is.
Als het herfst wordt zal die een stuk minder opvallen
en we hebben een winnaar!
Gelukkig niet iedereen dezelfde smaak. Ik vind de BMW 5GT wel een mooie bak. Alleen niet met deze wortelhout-wrap. Doe maar gewoon in Neptunblau met veelspaak velgen.
Avatar van mrb7
mrb7 via iPhone app
09-07-2012 om 10:38
1
Hoe verkracht je een auto….
Avatar van fatique
fatique via iPhone app
09-07-2012 om 11:03
0
Haha hij is niet de enige! In theresiastraat in Den Haag staat ook regelmatig een BMW met zo’n wrap, alleen zijn dan dak en motorkap zwart.. Blijf het een rare wrap vinden..
Avatar van bruinbeer
bruinbeer via iPhone app
09-07-2012 om 11:05
0
@fatique: foto?
Volgens mij heeft BMW een fout gemaakt door deze wagen op de markt te zetten, want degene die deze wagen kopen hadden anders een dikke 5 of een 7 serie gekocht. (iemand in de wijk heeft er een, had een 7 serie. laatst zag ik iemand die een 5 had, heeft er nu ook een)
Ik denk dat 90% van de mensen die een 5 GT hebben gekocht anders ookal een BMW hadden genomen, dus waar doet BMW het voor? volgens mij lopen ze dus gewoon verlies op deze wagen.
@lambo4all BMW is alleen in Nederland te koop?
Jullie hebben al eens eerder een artikel van een BMW Z3M geschreven met een soort gelijke wrap het gaat in dit geval ook om de zelfde man, De man woont bij mij in de buurt en ik zie hem dagelijks rijden.

jullie link van de Z3M

http://www.autoblog.nl/archive/2009/04/13/bmw-z3m-met-tapijtstof-anyone
Avatar van kangoohater
kangoohater via iPhone app
09-07-2012 om 12:55
0
Het lijkt op mijn uitgekotste dr. Oetker pizza van afgelopen weekend.
De 5gt geeft me ook braakneigingen trouwens.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!