BMW 5GT doet gooi naar lelijkste wrap ooit [updated]

Auteur: , 36 Reacties

De BMW 5 Gran Turismo is op zich al niet de meest subtiele verschijning. Maar dat kon de eigenaar van deze auto helemaal niets schelen.

De BMW 5 GT staat niet bovenaan mijn lijstje van Toffe Auto’s Om Ooit Te Hebben en dat heeft met name te maken met het feit dat de ontwerpers wat minder paddestoelen hadden moeten eten voordat ze deze uit elkaar getrokken 5 serie begonnen te tekenen. Er zijn weinig auto’s die ik liever in brand zou steken, zeg maar.

Wellicht dat de bezitter van deze BMW 5GT ’s morgens naar zijn auto liep en dacht “wat is ‘ie eigenlijk lelijk” en besloot de aandacht van het ontwerp af te leiden met een wrap. Nadenkende over een oplossing voor het ontwerp was het eerste wat hij kon bedenken waarschijnlijk “explosie” en de rest is geschiedenis. Tenminste, ik denk dat het vuur moet lijken, ik weet het niet eens zeker.

Met dank aan simonij die deze BMW 5GT als eerste upload op Autojunk zette. Dat belooft wat voor de toekomst! Is er iemand die dit mooi vindt? En dat durft toe te geven?

UPDATE – Een oplettende lezer wees ons er op dat deze Z3 M van dezelfde eigenaar is. Check!