BMW M5 van DJ Headhunterz gecrasht! [video]

Auteur: , 102 Reacties

Het lijkt erop dat DJ Headhunterz niet heel erg lang heeft kunnen genieten van zijn heerlijke witte BMW M5. Zou hij soms niet goed hebben opgelet bij de driftcursus die hij van Wouter kreeg?

Gisteravond is zijn auto namelijk op het Zeisterspoor in Soesterberg tegen een boom geknald. Gelukkig raakte niemand gewond. De BMW lijkt er wel iets erger aan toe te zijn.

We weten inmiddels zeker dat Headhunterz NIET achter het stuur zat (of überhaupt in de auto zat), want hij was aan het draaien in de VS. Als we het verslag van RTV Utrecht mogen geloven zaten er 4 personen in de 560 pk sterke BMW M5. Al deze personen kwamen met de schrik vrij. Mogelijk had de bestuurder teveel gedronken… Iemand die weet hoe het dan zit met de verzekering?

Headhunterz mocht zijn 163.250 euro kostende M5 (incl. spelcomputer) op 10 februari 2012 ophalen. Maar na een paar maanden is het nu helaas eventjes afgelopen. Zijn auto ligt in de poeier en het is nog maar de vraag of dit een total lossje is of dat de boel nog te redden is.

Zodra we meer te horen krijgen zullen we jullie op de hoogte houden. Met dank aan mariooo voor de foto!

PS Headhunterz is inmiddels ook wakker geworden en lijkt zich nog niet zo heel druk te maken als we zijn bericht op Facebook mogen geloven!

Just received the news that my car crashed. Noone got hurt, thats what matters. Life will keep on challenging you, I’ll just deal with it :)

De M5 in betere tijden:

Meer foto’s kan je HIER bekijken.