Brabus A-Klasse: meer show én meer go!

Auteur: , 31 Reacties

Van het ene uiterste naar het anderste wat betreft Brabus nieuws in Essen. Na de G63 AMG is hier de A-Klasse van Brabus, rechtstreeks vanaf de beursvloer. En we weten nu ook wat men onder de kap voor elkaar heeft gekregen!

Brabus heeft de A-Klasse met sportpakket voorzien van enkele details waardoor de auto nog wat agressiever oogt. De spoiler, diffuser en voorlip zijn nieuw en ook de wielen zijn niet bepaald standaard. De A oogt nu nog sportiever zonder ordinair te zijn al zijn de vier uitlaatpijpen misschien een beetje overdreven. En mensen, bestel deze auto alsjeblieft eens niet in het grijs, kijk toch eens hoe fijn dat rood hem staat!

De A250 heeft iets meer vermogen gekregen, te weten 34 pk en 35 Nm. De PowerExtra B25 heeft dus een totaal van 245 pk en 385 Nm onder de kap, wat de prestaties ongetwijfeld ten goede komt. En dat terwijl de A250 (en zeker de A250 Sport) al geen trutje was met 211 pk. De videoreview van een vergelijkbaar rode standaard A Klasse kan je hier terugkijken en hier teruglezen, de foto’s van de Brabus A-Klasse (B25) zijn hieronder te bezichtigen.