Briljant! Porsche koplampen kluis! #koplampgate

Gepost op 29-11-2012 om 13:17 door - 106 Reacties »

Porsche koplampen kluis
Tsja, als Porsche zelf niet met een oplossing komt om je koplampen te beschermen moet je creatief worden. Dus heeft een slimme Panamera eigenaar deze ‘kluis’ laten maken om zijn koplampen te beschermen.

Toen 2 weken geleden de koplampen uit een Panamera gejat werden, was de eigenaar zo pissig, dat hij besloot om een inventieve manier te bedenken om dat in de toekomst te voorkomen. Daarom vroeg hij aan een handige vriend met een staalbedrijf om deze constructie te bedenken. Zo kan hij in elk geval zonder gevaar zijn auto (semi) veilig voor de deur parkeren.

Het is natuurlijk belachelijk dat Porsche nog geen goede oplossing heeft voor dit probleem dat al jaren speelt. En ja, ook deze oplossing is natuurlijk niet perfect. Je hebt er alleen iets aan als je thuis bent, want lekker portable is de koplampkluis niet.

Wat is volgens jou een goede oplossing? Koplampen onder stroom zetten? Deze constructie meezeulen in een aanhanger? Of bovenop je dak vervoeren? Misschien 2 hydraulische armen waarmee je de kap automatisch kan laten zaken van het dak tot voor je neus?

Met dank aan Wim voor de foto!

106 reacties  toon alle reacties
@lowlow:
Zo ken ik er nog wel. Van die self-made men die toch in hun oude arbeiderswoning blijven wonen. Misschien is het uit nostalgische overwegingen of uit liefde voor soberheid who knows…
@StijnB: Kan je tenminste alles aan je auto’s uitgeven!!
@darkpluisje: was dat toevallig aan de Merodelaan in Breda? Volgens mij hebben ze daar een tijdje terug de Postcodeloterij gewonnen en die bewoner heeft er o.a. een paar mooie auto’s voor gekocht, maar is lekker in zijn doorzonwoning blijven wonen. Slim als je het mij vraagt, wat moet je met een groot huis behalve te veel kamers schoon (laten) maken?
@lowlow: Ik zie alleen de voordeur, weet jij wat voor huis er achter zit?
@lowlow: Huizen schrijven voortaan net zo hard af als auto’s.
@kaasboerin:
Als je een avond moest thuisblijven omdat je geen koplampen meer hebt, dan kan je even goed het knutselhok binnengaan.
Dacht eerst dat het een face lift was.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!