Briljant! Porsche koplampen kluis! #koplampgate

Auteur: , 106 Reacties

Tsja, als Porsche zelf niet met een oplossing komt om je koplampen te beschermen moet je creatief worden. Dus heeft een slimme Panamera eigenaar deze 'kluis' laten maken om zijn koplampen te beschermen.

Toen 2 weken geleden de koplampen uit een Panamera gejat werden, was de eigenaar zo pissig, dat hij besloot om een inventieve manier te bedenken om dat in de toekomst te voorkomen. Daarom vroeg hij aan een handige vriend met een staalbedrijf om deze constructie te bedenken. Zo kan hij in elk geval zonder gevaar zijn auto (semi) veilig voor de deur parkeren.

Het is natuurlijk belachelijk dat Porsche nog geen goede oplossing heeft voor dit probleem dat al jaren speelt. En ja, ook deze oplossing is natuurlijk niet perfect. Je hebt er alleen iets aan als je thuis bent, want lekker portable is de koplampkluis niet.

Wat is volgens jou een goede oplossing? Koplampen onder stroom zetten? Deze constructie meezeulen in een aanhanger? Of bovenop je dak vervoeren? Misschien 2 hydraulische armen waarmee je de kap automatisch kan laten zaken van het dak tot voor je neus?

Met dank aan Wim voor de foto!