Cannes staat vol met Lamborghini Aventadors

Auteur: , 32 Reacties

Lamborghini lijkt het bij het rechte eind te hebben. Hoe wild de nieuwe versnellingsbak ook schakelt, rijk en beroemd willen de Aventador hebben.

Zodra ergens meerdere van jouw auto’s rondrijden en het is geen pers-evenement doe je iets goed als merk. Is die auto een onpraktische, lage, ongepolijste supercar dan is het heel knap. Want het gros van de ‘dure auto klanten’ wil comfort. Lamborghini krijgt het voor elkaar mensen heel veel geld uit te laten geven aan oncomfortabele en onpraktische auto’s. VAG heeft Lamborghini wel iets van bruikbaarheid door de strot geduwd. Nog steeds is de LP700-4 plat, stug, ruw met schakelen, fel op het gas en onhandig met parkeren.

Twee witte, een oranje met wel heel donkere ramen en een nieuwe kleuren combo. De grijze verdient dit keer extra aandacht. Two-tone op een Lamborghini Aventador, kan dat eigenlijk wel? De uitstraling van de auto veranderd in ieder geval aanzienlijk met een matzwarte wrap op z’n dak. Op een Ferrari 458 een uitstekende toevoeging, op het eerste oog een wat apart gezicht op een Lamborghini Aventador. Meer foto’s op autojunk.nl.

Lamborghini Aventador two tone