Chrysler 300 speciaal voor Gotham City [Batman-alert]

Auteur: , 17 Reacties

Om de leegte te vullen die Batman voelde na afgelopen Vaderdag, heeft hij een paar miljoen stukgemept op een speciale Chrysler 300S. Inclusief een raketwerper achter de grille. Immers, bitches love raketwerpers achter grilles.

Chrysler doet nu al geruime tijd zaken met Warner Bros. Logisch dus dat ze zich willen profileren in wat waarschijnlijk de beste film van 2012 wordt: The Dark Knight Rises, het derde deel uit de Batman-trilogie van Christopher Nolan. In een clip laten ze zien hoe een Chrysler 300S, hier beter bekend als de Lancia Thema, vakkundig ontdaan wordt van zijn body in een soort Batcave, en wordt opgebouwd met onderdelen uit glimmende koffertjes. Dat ziet nou eenmaal lekker duur uit.

Naast een proppenschieter achter de grille, het monteren van een matgrijze body en sinister zwarte velgen in de wielkasten rollen komt er een flinke straalmotor/afterburner in de kont van de Amerikaanse sedan te hangen. En ja, dat gaat absoluut in productie, maar dan alleen in Gotham City. Helaas. Ze spelen met de slogan Imported From Gotham City dan ook aardig in op reclames die Dr.Dre en Eminem met Chrysler maakten, onder het motto Imported From Detroit. Deze actie maakt ook deel uit van een contest waarbij men zelf een Batman-achtige video van de 300 in elkaar moet draaien (uitleg).

Check de clip op Autojunk. 20 juli, nog een maandje, dan komt ‘ie uit.

Video: Imported From Gotham City: Chrysler 300S [Batman]