Crisis: Ferrari FF NM uitverkocht in 50 minuten

Auteur: , 16 Reacties

Voor mij is het zo klaar als een klontje: we gaan naar de haaien, allemaal. Waar de Neiman Marcus BMW M6 in 2006 slechts 92 seconden nodig had om uit te verkopen, deed de Ferrari FF NM er dit keer maar liefst 50 minuten over. Dat is 32 keer zo lang!

In deze tijden van crisis, waarin 1 op de 6 Amerikanen onder de armoedegrens leeft, is het geen sinecure om van je peperdure supercar af te komen. Daar waar de rijken vroeger nog direct zeiden: ‘doe er maar een strik omheen’, moet je ze tegenwoordig toch 2 Espresso’tjes de tijd geven vooraleer ze de knoop doorhakken om 395.000 USD bij je achter te laten. The horror…

Van de Ferrari Four Neiman Marcus edition, in de speciale lakkleur “Grigio Caldo” worden er slechts 10 gemaakt. Dat betekent dus dat er elke 5 minuten eentje verkocht is. Traditioneel wordt er elk jaar een auto opgedirkt voor de kerstcatalogus van de Bijenkorf voor Amerikamensen, en dit jaar was dat de Ferrari FF. Bij de aankoop zit ook een stoeltje bij de 2012 Ferrari Winter Driving Experience in Aspen inbegrepen. Kan je meteen het 4WD-systeem goed testen.