De Audi R8 V10 van Afrojack is voortaan matblauw

Auteur: , 52 Reacties

"Ball so hard." Aldus de professionele platendraaier op de Twitters over zijn Audi. En doelde daarmee op zijn R8 V10 met 525 pk en 530 Nm.

Dat het wagenpark van Nick van der Wall AKA Afrojack imposant is, is beslist geen geheim. Naast bovenstaande R8 staat er een matte Q7 op de DJ te wachten. Evenals een matzwarte M6 en een RS6 MTM (ook wel bekend als de ‘Paris Dominator DeLuxe‘) met blauwe grillelampjes, mocht hij zich als proleet door het verkeer wil begeven.

Maar wellicht oogde zijn Audi plots een beetje Oudi, of zorgde de recent gefacelifte R8 in een matblauwe kleur voor inspiratie, want sinds kort hangt er een wrap om de R8 van de DJ. Courtesy of JD Customs. De witte lakkleur is is pleitte en deze blauwtint staat hem meer dan prima. Thumbs up voor de wrap, al was blauwchroom natuurlijk nog beter geweest, Nick.

@JWD kwam zojuist met deze foto van Afrojacks R8 op Autojunk aanzetten, vergezeld door een M5 E60 die van dezelfde rol wrapplastic heeft gesnoept. Zou het zijn volgende aanwinst zijn? BEELD!

Niet bekend met de werken van de 24-jarige DJ-meneer? Hier, een van zijn meest bekende piepjes.