De meest gele BMW 1M ooit ever

Auteur: , 67 Reacties

We hebben 'm mensen. Een BMW eigenaar die het héél erg goed begrepen heeft. Geel, 1M, Akrapovic, misschien wel de lekkerste BMW na een E30 M3 (en E34 M5?) denkbaar.

Laten we beginnen met wat een lekkere BMW definieert. De motor moet goed zijn, eigenlijk het liefst een zescilinder. Ze hebben twee fantastische V8’en gemaakt maar voor een V8 moet je eigenlijk naar Mercedes. Het moet fantastisch sturen, driften, achterwielaandrijving spreekt natuurlijk voor zich. Een lekker geluid en historisch verantwoorde kleur maken de ideale BMW af.

De beste exemplaren die de Beiers zelf op de weg hebben gezet? E30 M3, E34 M5, E46 M3 CSL en eigenlijk ook 1M Coupé. Voor wie de 1M te gedempt vindt klinken is er Akrapovic. Verder is het een oversturende messcherpe achterwielaandrijver om de rest van de wereld mee op te jagen. BMW M heeft echt haar best gedaan weer de essentie van een M te pakken. Lichter, feller, luider. Dit terwijl ze de M3 volstoppen met meer luxe en comfort dan een E39 M5.

Lijstje opties die de eigenaar (held) op deze Dakar Yellow BMW 1M Coupe heeft geschroefd:

BMW Performance Seats
BMW Performance Steering Wheel
BMW Performance Pedals
BMW Performance Shifter
BMW Performance CF Trunk Lip
GIAC Tune
Akrapovic Evolution
Akrapovic Catless DPs
Akrapovic WIreless Kit
SLeK CF Lip
SLeK CF Diffuser
SLeK CF SIde Valances
SLeK CF Side Skirts
CF Roof
BBS FIs
Brembo Brakes
LUX Angel Eyes
KW V3s

Dan heb je het begrepen in mijn ogen. Nu graag de stenen er mee uit de straat trappen. Daar houdt ze van. (bron: mfestforum.com, via bmwblog.com)