Dit doet TopCar met de nieuwe Porsche 911 Carrera 4S

Auteur: , 28 Reacties

De reguliere 911 werd door het Russische TopCar al voorzien van haar tuperwarevisie. Met de komst van de vierwielaangedreven Carrera 4(S)-versies hadden ze weer iets nieuws te brouwen, en dat is deze opgekalefaterde jongen geworden. En profil oogt het serieus dik.

In de strijd om als eerste een tuningpakketje voor nieuwe modellen te ontwikkelen is er een trend ontstaan onder veredelaars. Gewoon, met photoshop laten zien wat je van plan bent, in plaats van daadwerkelijk eerst iets in elkaar bakken, lijmen danwel schroeven. Maar goed, ze beloven ons op Top Marques Monaco in april 2013 het echte werk te laten zien, dus daar gaan we maar even vanuit.

Ze monteren een nieuwe voor- en achterbumper met extra sleufjes, allemaal aansluitend op vier spatbordverbreders die de Carrera 4(S) nóg een fractie laten uitdijen – hij is al 22 mm breder dan de standaard 991 – en opgetrokken uit koolstofvezel en kevlar.

Voor velgmateriaal werd in de breedste zin van het woord geshopt bij ADV.1 en wie motorische upgrades wenst, wordt geholpen met goodies van tuner 9ff. Een allegaartje van merken, waar de chefkok van TopCar een goed te hachelen recept van wist te brouwen, want ze smaken wel eens minder daar.