Dit is de ideale stoel voor luie automonteurs [video]

Gepost op 21-12-2012 om 21:15 door - 15 Reacties »

Human Hoist-stoel
Als je graag aan auto’s sleutelt, maar je hebt geen brug tot je beschikking, dan moet je of efficiënt werken, óf je schaft je zo’n retehandige Human Hoist aan. Ik mis alleen nog de beker- en chipshouders.

Wat een handige unit is deze Human Hoist, mits je de knoppen een beetje beheerst. Het enige onhandige is dat je flink zal moeten krikken als je een beetje een lage auto hebt, maar in dat geval kan je je voiture altijd nog op blokken zetten of iets dergelijks.

Ook biedt het uitkomst voor mindervaliden of mensen die gewoon niet graag van hun stoel af komen. Helaas is er nog niet veel meer bekend over (de beschikbaarheid van) deze vernuftige stoel.

We kunnen wel een hoop uit gaan leggen, maar de video spreekt voor zich zelf. Kijk hoe deze Steve Jobs-lookalike het ding demonstreert. KLIK!

Rollin'

15 reacties  toon alle reacties
Dit is niet lui, ik ben zelf monteur in opleiding en weet van m’n korte werk ervaring al dat het ellende is om steeds van zo laag van de grond op te staan om gereedschap te pakken, dan houd je geen rug meer over, ik zeg; top idee
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!