Dit wordt de Dartz Prombron van Akon?

Auteur: , 28 Reacties

Akon, de man die zweert bij zijn Spyker C8 Spyder, heeft leuke plannen op automotive gebied. Hij zou namelijk in de markt zijn voor een gepantserde Dartz. Wordt de ultieme asobak uit Litouwen wellicht een modedingetje onder vermogende heren uit HipHop-land? Eerder was Jay-Z namelijk al van plan eigenaar te worden van een Dartz.

Geen betere manier om je ruige imago een boost te geven dan met een gevaarlijk uitziende SUV uit de Dartz-gelederen. Auto’s die standaard worden afgeleverd met bladgoud, gepantserde velgen en een obligaat flesje vodka. Helemaal op het lijf geschreven van Jay-Z, en nu dus ook Akon. Hij zou deze Prombron reeds in bestelling hebben genomen, waarop Dartz de eerste renders van zijn toekomstige 4X4 weer doorspeelde naar GTspirit.

De Dartz wordt uitgerust met chroomzwarte logo’s van zijn platenlabel ‘Konvict Muzik’. Naar verluidt wordt de auto in het wit afgeleverd, met een paar serieus grote Asanti-velgen om op te rollen. Het interieur krijgt een paar Recaro’s aangemeten, van waaruit Akon de omgeving in de gaten kan houden middels een 360° camerasysteem. Leuk speedgoed, maar het ongetwijfeld forse prijskaartje is nog onbekend. Evenals de krachtbron onder de motorkap.