Edo Ferrari Enzo-duikboot reïncarneert als ZXX

Auteur: , 34 Reacties

Soms moet je iets stuk maken om er iets beters voor in de plaats terug te krijgen. De door Edo Competition-getunede Ferrari Enzo XX van ZR Auto ging vorig jaar uit zwemmen (video), maar is nu weer helemaal droog, en keert terug als ZXX.

Helaas was de auto niet op tijd klaar voor het Race the base-evenement van dit jaar, maar goed. Het ding schijnt nu toch echt vanuit Edo’s hoofdkwartier in Duitsland onderweg te zijn naar Canada, om daar met zijn baasje, Zahir Rana, herenigd te worden.

Niet alleen maakte Edo de Enzo nog een tintje geler, en voegde er een ‘Z’ aan toe, ook werd er nog eens aan wat boutjes gedraaid, waardoor de supercar nu naar verluidt een vermogen van 950 pk heeft. Hiermee moet hij prima kunnen wedijveren met de F70 die er aan zit te komen. Bovendien zou ik liever hiermee het water inrijden dan met een auto die vol ligt met accu’s.

Via Feestboek houdt ZR Auto ons op de hoogte van alle vorderingen, wij hebben even de laatste foto’s van interieur en exterieur verzameld, en ze aan de gallery toegevoegd. Enjoy!