Een Jaguar XJ als boekenkast, waarom ook niet?

Auteur: , 49 Reacties

Knap staaltje huisvlijt uit de Hollandse keuken. Dit geweldig initiatief (meer auto's in de huis/tuin/keuken!) komt gewoon uit Amsterdam.

Wellicht een van de meest bijzondere huizen in Nederland? Het staat er nog maar net, in niet nader genoemd natuurgebied. Een flinke villa, voor een groot deel begraven in de grond. Licht van binnen en vrij onopvallend van buiten. Geen onprettige plek om te leven. Eén accessoire maakt het voor de autoliefhebber helemaal perfect.

Naast de keuken, onder opnieuw een flink raam, hangt een eind seventies Jaguar XJ. Niet slechts als kunstwerk aan de muur maar ook als (boeken)kast.

Gekkenwerk natuurlijk. Een auto, inclusief interieur, praktisch in concoursstaat hangt hier gewoon aan de muur. Op deze manier hoef je hem echter niet te onderhouden. Er hoeft geen benzine in. Toch kan je er elke dag naar kijken en van genieten. Zet de koffiekopjes in de achterbak en je raakt de auto vaker aan dan als ‘ie nog zou rijden.

Love it or hate it. Deze Jag heeft in ieder geval meer ‘te doen’ dan het zoveelste museumstuk. Nominatie ‘Autoblog coolste indoor accessoire 2012’! (bron: dezeen.com, via laughingsquid.com)

Beste kast ooit evar

Het Jaguar Huis