FAB Design modificeert de E klasse cabrio

Auteur: , 30 Reacties

Ehm. Ja. Het is wel anders dan anders in ieder geval.

Stel: je bent in het bezit van een Mercedes E klasse cabrio. Geen vervelende auto, kan je prima mee voor de dag komen. Tot de dag dat je in een vlaag van verstandsverbijstering besluit om je stijlvolle dakloze mee te geven aan een vertegenwoordiger van FAB Design.

Die weten er namelijk een bodykit omheen te vouwen die mollen dankbaar laat zijn voor het feit dat ze blind zijn. De sideskirts zijn nog enigszins subtiel te noemen maar het front is zo druk dat er een sticker op zou moeten die mensen waarschuwt voor epileptische aanvallen. Het ergste is eigenlijk nog dat dit voor FAB Design een redelijk ingetogen ontwerp is. Kijk maar.

De sideskirts en uitgebouwde spatborden zijn ook niet te missen. Waarom zou je in hemelsnaam extra spierballen óp de al verbreedde schouders van de wielkasten willen plakken, vraag ik me dan af. Achteraan spotten we een diffuser, spoiler en extra openingen in het bodywork, eigenlijk het enige stukje van de auto wat enigszins gelukt lijkt, want de wielen zien er ook niet uit. Zal wel weer een godsvermogen kosten deze widebody, maar FAB Design wil er verder nog niets over kwijt. Ook niet over eventuele technische upgrades overigens. Als u het niet erg vind ga ik even mijn ogen wassen met bleek. Adios.