Ferrari 456 M GT staat te verrotten in Londen

Gepost op 10-12-2012 om 23:14 door - 86 Reacties »

Ferrari 456 verrot in Londen
Deze Ferrari 456 is pas 12 jaar oud en toch is hij al voor oud vuil achtergelaten in Londen. Hebben mensen tegenwoordig dan nergens meer respect voor?

Als ik zoiets zie vraag ik me altijd af: hebben we hier te maken met iemand die zoveel geld heeft dat hij/zij niks geeft om zo’n “oude” Ferrari. Of gaat het om iemand die werd geconfronteerd met een kapotte Ferrari en vervolgens geen geld meer had om de boel te laten repareren?

Het ziet er in elk geval zeer sneu uit om zo’n stoffige verlaten Ferrari vol met bladeren op straat te zien staan. Meestal spotten we dit soort ‘vergeten’ auto’s ergens in een parkeergarage, maar nu dus midden op straat.

Als je hart het aan kan dan staan op Autojunk alle foto’s die wolfssjrd gemaakt heeft.

86 reacties   toon alles
4, 5, 6, wie springt voor deze Ferrari in de bres?
Zo staat mijn bolide er ook wel eens bij…
@norge: ja maar bij een Kia is dat niet erg….:)
@kor1: Bijna goed…
@kor1: het kan ook een keer teveel worden….


En het is een Hyundai
@kor1: Did i miss the memo about what’s norge driving?
@Mixpower: puur uit interesse, niet om te zeuren of zo: waarom in het Engels als je dat blijkbaar niet machtig bent?
@ar156sw: Oeh, één foutje…

@Mixpower: 2, maar, daar gaat het dus niet zozeer om. Ik vraag me af wat de reden is om het in het Engels te doen. Geen aanval of commentaar, maar een vraag ;)
@ar156sw: Twee ook goed, voornamelijk omdat de uitspraak dan beter tot zijn recht komt. En aangezien ik meer dan 5 dagen per week eigenlijk alleen maar engels spreek en schrijf is mijn taalgebruik een mengelmoes van Engels en Nederlands, it is a habit! En een foutje maken kan een keer gebeuren. ;)
@kor1:
Toch kan ik meer respect opbrengen voor iemand die Hyundai rijdt dan voor een +jes jagende kleuter die straks met zijn OV-pasje op de bus staat te wachten….
@jrk68: Dude, die gast is uit ’74…
@jrk68: misschien moet je norge zijn eigen gevechten laten vechten. Jullie beginnen onderhand op Bassie en Adriaan te lijken.
@gedwongenleaser: blijft na 20 jaar nog steeds grappig dat duo…..
@jrk68: Plusjesjager… En jij?
@mercedesclk350:
Oh, dus je geeft het toe dat het je daarom gaat….
Is ie misschien van Balotelli?
@SimonMc: aangezien de auto niet fout geparkeerd staat kan die niet van Talobelli zijn…
Nog een jaar of 6, dan zie je de eerste California’s er ook zo bij staan.

Niet elke Ferrari is waardevast…
@awesome: maar elke auto blijft wel iets waarde houden. Ik kan me haast niet voorstellen dat je hem dan gewoon ‘weggooit’, ook al boeit geld je niks meer..
@bosje: foto’s leveren het bewijs dat het wel kan, toch?
De eigenaar zal wel vergeten zijn waar hij zijn auto heeft geparkeerd. :p
Niet de mooiste Ferrari. Wel leuk om hier een briefje onder de ruitenwisser te doen met: gebruikt u deze auto nooit? Ik wil hem graag wassen en even de motor laten lopen etc (en de broodnodige kilometers maken uiteraard.. ;)
Banden lijken nog redelijk op spanning…
@patrickae86: misschien zit er purschuim in?
dan weet je in ieder geval zeker dat je bijna een record hebt gehaald namelijk de langst niet in brand vliegende Ferrari:)
@karsvdtuin: Goed grapje, man!
@Jokkebrok: gelukkig hebben we de juiste personen op ab die alleen maar op ab zitten om personen zoals ik kritiek te leveren, je lijkt me erg sympathiek
Misschien dat hij er niet zo extreem lang staat en de bomen gewoon heel vuil zijn.

Het scenario van geld op lijkt anders ook wel waarschijnlijk.
De 456 is ondertussen toch ook weer zo oud dat je hem enkel bewust zou kopen niet omdat die toevallig bij de dealer staat en blinkt, dan vergeet je je wagen niet zomaar.
Dacht het verhaal inderdaad al eens gelezen te hebben. Hier in september.

http://www.autogespot.nl/enorm-smerige-ferrari-456m-gt-gespot-in-londen

Staat er blijkbaar dus nog steeds. Doodzonde.
@WoutJan15: Zelfs dezelfde foto’s
@Larick: zelfde spotter misschien?
Een van de lelijkste ooit…. Bruno Sacco heeft ooit eens gezegd dat je moet wennen aan een tijdloos ontwerp. Deze Ferrari was maar een jaar het aankijken waard #heeftienoggelukgehaddatiepasna11jaarverlatenisdoorzijnbaasje:-)
@ropbp: #jagrappigmanhebjegeentwitterlijktmijmeerietsvoorjoujekanautoblogookvolgenoptwitterkanjeookleukeencommentplaatsen
@ropbp:

Heb je de testarossa, f50, enzo, f12, 458, 360, 430, FF, 599 al eens bekeken?
Allemaal stuk voor stuk lelijke wagens, een stuk lelijker dan deze 456 zou ik denken.
Dit is tenminste nog een wagen met stijlvolle italianse lijnen itt tot al die ‘hotwheels’ wagens.
@Hupke: je slaat de spijker op de kop. Ok een 599 heeft ook nog wel iets classics maar is al randje. Nieuwe FF, F12 en 458 vind ik echt een moeilijk front hebben. Kan er niet goed aan wennen. 360 vond ik wel goed kloppen. Geen fratsen, gewoon mooi klassiek midengined. Eigrnlijk waren Ferraris nooit echt mooi geweest. Een 288GTO of 250GTO, 250 GT California zijn dan wel mooi, maar die hebben het klassieke Italiaanse nog
@jzaero:

Sommige van de oudere ferrari’s, diegene die jij noemt, de 159 s, 195 s,… zijn mooie dingen. Maar da’s eigenlijk niet eerlijk in die tijd waren alle machina’s nog mooie dingen.

Van de moderne vind ik de 355 verre weg de mooiste. De 550/575 vallen nog wel mee en de 456/612 mogen er wel zijn maar zijn toch niet echt helemaal HET.
@ropbp: haha. Dit is de 456! De Ferrari die we nu kennen als “de laatste mooie Ferrari”.
Als een ferrari zo lang bij mij in de straat zou staan, zou ik toch zeer veel aandrang krijgen om hem dan maar even te gaan wassen. Ook al is hij niet van mij.
Je zou er maar de hele tijd tegen aan kijken.
Vind het zelf ook nog steeds een zeer mooie ferrari. Geen overdreven frutsels, gewoon af!
Zo te zien een 456M naar mijn mening de mooiste moderne Ferrari. En 1 van de mooiste auto’s ooit gebouwd.
Snap alle gezeik hier niet. Kan iemand uitleggen wat er zo lelijk is aan de 456? Want ik zie hier toch echt een Italiaanse schone (…) staan.
@Forza:
Dat komt omdat de gemiddelde hoog opgeleide autoblogger niet begrijpt dat dit een Gran Turismo is, ontworpen door Pininfarina, wat hem gelijk de pedigree van zijn illustere voorgangers geeft. En zijn lijnen daar een ode cq knipoog aan zijn.
Dit is geen spoooortwagen,maar eerder een snelle luxe reiswagen, helaas staat er voor de gemiddelde AB’ér geen Duits, Bugatti of Aston Martin logo op.
En dan zijn ze zoekende……………
@desjonnies:
Iets wat ik hier inderdaad ook al vaak geroepen heb: Als je je zelf dan zo’n fan vind van een bepaald merk, verdiep je dan eens in de historie van dat merk zodat je kan begrijpen waarom een bepaald design wordt voortgezet of juist geherintroduceerd wordt. Ergens vind ik de 456 wel iets weg hebben van de 365 GTB4, beter bekend als de Daytona coupé. Ik snapte vroeger nooit wat men daar aan vond. Tot ik hem eens in het echt zag en het kwartje viel. En dan snap je ineens deze 456.

Hierboven werd al eens geopperd dat dit nog van voor het Hot Wheels tijdperk is en daar sluit ik me bij aan. Dit is een auto met echte lijnen en zonder allerlei tierenlantijntjes, knikjes en frutseltjes die het design verstoren.
@desjonnies: bij mijn weten, ben ik al jaren een bewonderaar van Ferrari’s en ook aan boeken over dit merk geen gebrek. Dat wil niet zeggen dat je alles maar altijd even mooi moet vinden wat ze maken. Dit ding is gewoon heel saai en het heeft ook meteen aan waarom het met Pininfarina zo slecht gaat, aangezien die het nodig vond om een net zo saaie kopie in te dienen bij Peugeot (en die hadden het niet eens door ;-) )
Blij dat er zoveel mensen zijn die dit een lelijk ding vinden, scheelt een hoop in de aanschafwaarde… ;)
Op de Ferrari F40 na, is dit toch echt voor mij, de mooiste Ferrari.

Dus is het late verloederen van deze Ferrari 456M GT een doodzonde.
Het is misschien niet de beste Ferrari, maar hij staat wel in mijn verlanglijstje van meest gewilde auto’s.
Tijd voor een poets behandeling
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!