Ferrari 456 M GT staat te verrotten in Londen

Gepost op 10-12-2012 om 23:14 door - 86 Reacties »

Ferrari 456 verrot in Londen
Deze Ferrari 456 is pas 12 jaar oud en toch is hij al voor oud vuil achtergelaten in Londen. Hebben mensen tegenwoordig dan nergens meer respect voor?

Als ik zoiets zie vraag ik me altijd af: hebben we hier te maken met iemand die zoveel geld heeft dat hij/zij niks geeft om zo’n “oude” Ferrari. Of gaat het om iemand die werd geconfronteerd met een kapotte Ferrari en vervolgens geen geld meer had om de boel te laten repareren?

Het ziet er in elk geval zeer sneu uit om zo’n stoffige verlaten Ferrari vol met bladeren op straat te zien staan. Meestal spotten we dit soort ‘vergeten’ auto’s ergens in een parkeergarage, maar nu dus midden op straat.

Als je hart het aan kan dan staan op Autojunk alle foto’s die wolfssjrd gemaakt heeft.

86 reacties  toon alle reacties
4, 5, 6, wie springt voor deze Ferrari in de bres?
@norge: ja maar bij een Kia is dat niet erg….:)
@kor1:
Toch kan ik meer respect opbrengen voor iemand die Hyundai rijdt dan voor een +jes jagende kleuter die straks met zijn OV-pasje op de bus staat te wachten….
gedwongenleaser
11-12-2012 om 9:56
9
@jrk68: misschien moet je norge zijn eigen gevechten laten vechten. Jullie beginnen onderhand op Bassie en Adriaan te lijken.
Nog een jaar of 6, dan zie je de eerste California’s er ook zo bij staan.

Niet elke Ferrari is waardevast…
dan weet je in ieder geval zeker dat je bijna een record hebt gehaald namelijk de langst niet in brand vliegende Ferrari:)
@Jokkebrok: gelukkig hebben we de juiste personen op ab die alleen maar op ab zitten om personen zoals ik kritiek te leveren, je lijkt me erg sympathiek
@flippert: *kuch* zoals ik *kuch*
@ropbp: #jagrappigmanhebjegeentwitterlijktmijmeerietsvoorjoujekanautoblogookvolgenoptwitterkanjeookleukeencommentplaatsen
Snap alle gezeik hier niet. Kan iemand uitleggen wat er zo lelijk is aan de 456? Want ik zie hier toch echt een Italiaanse schone (…) staan.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!