Ferrari California-testrit eindigt in plomp

Auteur: , 36 Reacties

Toch wel een klein nadeel aan het vak van verkoper van serieuze vermogensbakjes. Je weet nooit bij welke malloot je op de passagiersstoel belandt (je gaat immers mee met testritjes). Er bestaat immers altijd het risico dat iemand zijn eigen grenzen, of die van de auto, niet helemaal kent. In het water eindigen behoort dan tot de opties.

Dit gebeurde onlangs in de buurt van San Francisco. Een gloednieuwe California werd in de gelijknamige staat meegenomen voor een proefrit, maar door een combinatie van hoge snelheden en [zelf iets invullen] vloog de Italiaan niet veel later een paar meter door de lucht, om vervolgens met een ploffende zij-airbag in het water te landen. Einde testrit. Had u de cheque al geschreven, meneer?

Ferrari California-testrit eindigt in plomp

Een waterskiƫr ter plaatse zag de kletsnatte Ferari liggen, stelde Jalopnik op de hoogte en kreeg van omstanders te horen dat er toch wel iets te hard werd gereden. Logisch, je wil immers wel weten hoe een $200.000 kostend zomerspeeltje reageert op een stampende rechtervoet. Maar zou de crashende klant in kwestie eigenlijk nog welkom zijn bij de Ferrari-dealer?