Ferrari F12berlinetta is Autoblog auto van het Jaar 2012

Gepost op 17-12-2012 om 14:00 door - 61 Reacties »

Ferrari F12berlinetta
Voor de derde keer mochten jullie, de consumenten, kiezen wat de auto van het jaar zou moeten zijn!

Zoals elk jaar hebben wij de shortlist gemaakt, een kritische selectie van 14 vernieuwende of interessante automodellen die dit jaar(!) zijn uitgekomen. Waarom dit jaar? Omdat het publiek de winnaar mag bepalen, dus moet het publiek de auto ook gereden en/of gezien kunnen hebben (in tegenstelling tot andere “verkiezingen“).

Vorig jaar was de BMW M5 de Autoblog auto van het jaar. Twee jaar geleden was het terecht de Saab 9-5. Net zoals toen waren er ruim 20.000 bezoekers die hun stem hebben laten horen, het model wat ditmaal als winnaar is verkozen is de Ferrari F12berlinetta! Blijkbaar is dit de auto waarin u gezien wilt worden.

Dank voor alle stemmen! Klik HIER voor de volledige uitslag.

61 reacties  toon alle reacties
Met geld kun je geen geluk kopen, maar ik huil toch liever in een Ferrari dan op de fiets.
Het feit dat de Twizy op 2 staat geeft misschien wel aan hoe serieus mensen dit soort polls nemen ;)
@ar156sw: Als je kijkt naar hoe vernieuwend een auto is, dan vind ik dat de Twizy terecht hoog in de lijst is geeindigd. De Ferrari F-zoveel, de BMW 3-serie, Audi S8, enz, zijn allemaal leuke auto’s, maar wat voegen ze nu toe t.o.v. eerdere modellen? (Zelf heb ik overigens op de Fisker Karma gestemd. Hoewel de techniek nog niet optimaal is, is het wel een goed begin en bovendien zeer mooi verpakt.)
en toch is de ├ęchte auto van het jaar deze.. zeker in mijn dromen.. wereld auto van het jaar. 3 hoeraatjes voor de GT86 yay.
http://static.autoblog.nl/images/wp2012/Toyota-GT86-driftcursus.jpg
@Alwood: Ik had ook op de GT86 gestemd. Waarom? Omdat de GT86 weer het leuke rijden terugbrengt naar de normale mens. Een Ferrari F12 is leuk, maar 99,9% kan hem toch niet betalen en zal dus nooit kunnen meemaken hoe de ‘auto van het jaar’ rijdt. Een GT86 ligt veel beter in bereik en ik durf erop te gokken dat de smile net zo groot is. Waar die Ferrari dan wel in uitblinkt is snelheid en ongelofelijk mooie soundtrack en daar kan de GT86 weer niet tegenop. Maar ik blijf bij mijn keus.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!