Ferrari F355 onderhouden is een duur geintje

Auteur: , 101 Reacties

Dit is er eentje uit de categorie: "bezint eer u begint". Wanneer je een tweedehands supercar koopt moet je naast bovengemiddelde prestaties wel even rekening houden met even bovengemiddelde onderhoudskosten. Zoals de koper van deze gele F355 demonstreert: hij spendeerde bijna 50.000 dollar aan de reparatie van het motorblok.

Zo’n 3,5 liter V8 kan heerlijk janken en flink hoog in de toeren klimmen, maar als er iets niet meer helemaal jofel is in je blok loopt de reparatie al heel snel in de papieren. De man die nu zijn F355 Spider verkoopt kan er over meepraten. Niet minder dan 47.854,84 dollar sloeg hij stuk op zijn motorblok, en dan kreeg hij nog een korting van 8k dollar ook.

Enfin, het ding schijnt weer aardig te lopen, maar de verkoper houdt het toch voor gezien en heeft hem op eBay gezet. Het lijkt me echter wel dat dit een niet te vermijden waarschuwing is voor de potentiële volgende koper. Weten wat er allemaal is gerepareerd voor dat enorme bedrag? Check het draadje op VWVortex. (via Carscoop)