Fiat haalt Street View grap uit met Volkswagen

Auteur: , 44 Reacties

Kijk eens aan! Daar staat zomaar, pontificaal, een Fiat 500 bij het Zweedse hoofdkantoor van Volkswagen voor de deur. Op de een of andere manier heeft Fiat het voor elkaar gekregen om op de Google Street View beelden van het Zweedse Volkswagen hoofdkantoor een Fiat 500 te krijgen. Zullen ze niet leuk vinden in Duitsland (en Zweden).

Hoe het kan (geluk? opzet?) dat er precies op het moment dat er een Street View auto voorbij kwam rijden een knalrode Fiat 500 bij Volkswagen Group Sverige AB voor de deur stond weten we niet, maar grappig is het wel. Automerken zijn over het algemeen zéér ‘streng’ met betrekking tot de auto’s die bij hun op het terrein parkeren. Personeel dat in een auto van een ‘vreemd’ merk rijdt moet over het algemeen ergens achteraf parkeren.

We kennen ook nog wel het verhaal dat bezoekers en leveranciers van de Volkswagen fabriek in het Duitse Kassel in Baunatal het terrein niet opkomen als ze niet in een VAG product rijden. Des te opmerkelijker is het dus dat er recht voor de hoofdingang van Volkswagen Zweden een knalrode Fiat 500 geparkeerd staat (of voorbij rijdt?) en ook nog eens exact op dat moment Google voorbij komt rijden. Zelf kijken kan HIER. (via: jalopnik.com)