Ford/Autoblog Challenge: We want you!

Auteur: ,

Uniek buitenkansje, wij hebben namelijk een wildcard voor de bezoeker met het beste idee voor een rijtest!

Ford vroeg ons een wildcard weg te geven voor de Real World Challenge. Wij mogen dus bepalen wie van jullie de meest originele of gave challenge/test verzint, en samen met deze drie heren kans maakt. Dus komt maar doorrr: wat wil jij testen in een Ford?

Een van jullie, beste bezoekers, zal door een volstrekt partijdige en omkoopbare jury (wij) worden uitgekozen om zijn ultieme Ford-test te verwezenlijken. Kort gezegd, je mag voor Wouter spelen in een zelfverzonnen setting. Benieuwd hoeveel lenige beursmeisjes in een Fiesta passen? Of vanaf welke afstand een professionele voetballer kan scoren in de B-stijlloze B-MAX? Of wil je gewoon heel erg hard een Mondeo in zijn achteruit over een circuit jagen? Dat kan nu. Simpel.

Wie ons in de reacties weet te overtuigen met een groots & meeslepend idee om een bepaalde techniek van Ford te testen, die zal door Ford worden uitgenodigd om het te verwezenlijken! Dus doe een beetje je best, want die presentatiemeneer van ABHD is niet snel tevreden. Hij licht het HIER nog even toe vanaf zijn vakantieadres.

LET OP: het gaat er dus om dat je een bepaalde techniek van Ford gaat testen!

NB: Voorwaarde is uiteraard dat je een rijbewijs hebt, en dat je aanstaande woensdagavond 18 april tijd hebt om je promo te maken. Als we je kiezen natuurlijk! De reactiemogelijkheid zal sluiten op aanstaande dinsdag 13u.