Foto’s: inbeslagname supercars Kim Schmitz

Auteur: , 101 Reacties

Eerder vandaag schreven we over de oprolactie van Megaupload in Nieuw-Zeeland, maar helaas ontbrak het enigzins aan fotomateriaal. Daarom hebben we nu een goedmaker: foto's die gemaakt zijn tijdens de ontruiming van Kims stulpje (ter waarde van 30 miljoen euro) in Auckland. Dat die man net zo'n AMG-fetish had als Sacha wisten we al, maar kijk eens naar al die dikke wagens!

We zien: een CL65 AMG, een CL63 AMG, ML63 AMG, een MINI Clubman Cooper S, een S65 AMG, nóg een ML63 AMG, een E63 AMG, twee G55 AMG’s, en een Phantom Drophead Coupé. Allemaal in het zwart (Schmitz draagt zelf ook bijna altijd zwart), mét Vanity Plates.

Inbeslagname CLK AMG DTM

Maarrrr… het was niet allemaal zwart wat de klok sloeg bij deze half Duitser, half Fin. Zijn (zilvergrijze) CLK AMG DTM was al ter sprake gekomen, en die stond dan ook op een van de autotrailers die zijn kapitaal afvoerden, maar de meest kleurige auto was toch wel een knalroze 1957 Cadillac, Flodder-style!

Kims Caddy

De Mercedes-fetish van Schmitz kwam meermalen in de Gumball-rally naar voren. In 2004 reed hij mee met een ‘CL3000′. In 2001 zorgde zijn E55 AMG-volgwagen voor een zwaar ongeval toen hij frontaal in een Peugeot 406 crashte: (foto’s via)

Crash E55 AMG Kim Schmitz
Crash E55 AMG Kim Schmitz

Bekijk alle foto’s, met dank aan Elliott Kember, in de gallery.
Video: