Gespot: exclusief Ferrari-duo op Spa Francorchamps

Auteur: , 18 Reacties

Op 11 en 12 juni werden op Spa Francorchamps de jaarlijkse Ferrari Owners Days georganiseerd door Ferrari West-Europe. Een autojunker was in de pitstraat aanwezig, en schoot daar een paar fraaie platen, waaronder deze 430 Scuderia - 599-combo.

Een natte bedoening, dat was het op Spa, maar dat mocht het enthousiasme van de deelnemers niet temperen (het enthousiasme van hun rechtervoet werd daarentegen wijselijk wél beteugeld). Allerhande moderne Ferrari’s deden er hun kunstje, en kwamen voor de gelegenheid ook even voor de camera poseren.

Rammiejaudi schoot deze plaat, met daarop heel prominent een schitterend blauwe 430 Scuderia en op de achtergrond, maar ook duidelijk aanwezig, een 599. Misschien is het het regenachtige decor, of misschien gewoon de lekkere combo, maar ik vind het een zeer geslaagde foto. Bekijk de rest van de serie op autojunk!

Uiteraard is er ook videomateriaal beschikbaar van het evenement, in de vorm van beelden langs de zijlijn en onboard-beelden. We pikten er twee uit het aanbod voor jullie: