Gespot: Savage Rivale GTS Roadyacht

Auteur: , 58 Reacties

Het duurt nog wel een tijdje eer hij op de markt is, maar in de tussentijd wordt er met het prototype aardig wat afgereden. De Savage Rivale, het stukje huisvlijt van Emile Pop en Justin de Boer wordt regelmatig gespot. Zo ook eerder deze week.

De eerste openbare inspanningen van het project stammen uit 2008, en in 2009 beleefde de Roadyacht GTS zijn première op de AutoRAI. De kleur wijzigde van oranje naar wit, en inmiddels zit er een zwart/-grijs kleurtje op.

Eerst zal de GTR-racer gepresenteerd worden op Top Marques in Monaco, en daarna moet het ook met de GTS gaan gebeuren, maar dit heeft nog wel wat voeten in de aarde. De dakconstructie in nog ‘under construction‘, en ook is er nog geen typegoedkeuring. We zijn dan ook erg benieuwd hoe het project de komende tijd gestalte gaat krijgen. Promo’s maken is een ding, maar een complete auto afleveren is toch nog een stapje verder. Zonder meteen heel cynisch te willen klinken: het begin is er, maar ik moet nog zien of er een eindproduct komt.

Ondertussen blijft de auto wel gespot worden, zoals gisteren bij A4 Plaza. Zowel Lemster als jmeverts trokken hun camera en zetten hem op de foto. Bekijk de spots HIER en DAAR op autojunk. Begin februari werd hij ook al gespot door Klaas & Peter, toen nog in een stevige laag sneeuw.