Graag of niet: Nieuwe patas onder je Lexus LS?

Auteur: , 24 Reacties

Niet de meest voor de hand liggende auto om te 'tunen', toch gebeurt het wel. Of die grote luxe Japanner ook een setje sportief lichtmetaal verdient?

Bij ‘ons’ is de Lexus LS nog steeds een wat onderschatte auto als het om grote luxe sedans gaat. Zo snel stap je immers niet van je Duitse verslaving af. Waar men Lexus hier dikwijls als ‘oubollig’ wegzet is het in Amerika (steeds meer) een luxe en sportief merk. Bovendien zijn ze redelijk betaalbaar. Laat het dan ook nog Japans zijn (JDM ftw) en de tuningwereld laat de Lexus niet ongemoeid.

Dan begint het natuurlijk allemaal met velgen. Want niemand neemt jou en je Lexus LS460 serieus zonder een set glimmend lichtmetaal. Deze 22-inchers komen bij Vossen vandaan.

Wat vinden ‘wij’ van die glim op een ouwelullebak? Verdient dit slagschip best een wat jonger publiek of is Lexus tot het einde der tijden een merk voor de meer gerimpelden van onze samenleving? Als we de CT200h even vergeten maakt Lexus namelijk prima auto’s. Vossen-video op autojunk.nl.