Is dit de foutste Mercedes S-Klasse van Nederland?

Gepost op 30-12-2012 om 12:03 door - 108 Reacties »

Mercedes S420 CDI is fout
De foutste Mercedes S-Klasse van Nederland vinden is een zware opgave, maar dit exemplaar komt zeker in aanmerking! Aan de lijst met ‘opmerkelijke’ details komt bijna geen einde.

Laten we beginnen met het meest in het oog springende detail: Maar liefst 6(!) uitlaatpijpen. Iets wat Gemballa sinds kort ook levert op de Porsche 991. Daarnaast heeft deze bordeauxrode S-Klasse ook nog een setje velgen die wellicht niet ieders smaak zijn. Laten we het daar maar op houden.

Wat misschien nog wel veel zieliger is, is het feit dat de eigenaar op zijn S420 CDI (uit 2006) badges heeft geplakt met “S450 V8 CDI”. Sterker nog, zijn pre-facelift S-Klasse is (volledig?) omgebouwd naar de looks van de gefacelifte S-Klasse (W221).

Wellicht hoopte de eigenaar dat het op deze manier niet zou opvallen dat hij een geïmporteerde auto uit 2006 heeft in plaats van een auto uit 2009 zoals het kenteken doet vermoeden. Over het feit dat de beste man (of vrouw?) niet kan parkeren zullen we het maar niet hebben.

Ook de rare chromen kentekenplaathouder en rood-wit-blauwe sticker op zijn kentekenplaat zien we maar even over het hoofd. Alle foto’s die wolfssjrd gemaakt heeft van deze S kan je op Autojunk bekijken.

Er zullen ongetwijfeld nog véél foutere S-Klasses in Nederland rondtuffen, maar dan willen we natuurlijk wel graag foto’s zien! Zelf heb ik ooit een gouden/beige W220 gezien met chromen spatbordverbreders, helaas kon ik toen geen foto maken :(

108 reacties  toon alle reacties
Na 10 minuten van verbazing en ongeloof heb ik hem toch maar gespot omdat ik deze waanzin met jullie wilde delen. Ag knallend ‘t jaar uit dan maar met deze laatste spot van 2012..
Tja, dat krijg je als zulke auto’s zover in waarde gezakt zijn dat ze voor bepaalde bevolkingsgroepen betaalbaar worden … overigens zijn alleen de achterlichten van het facelift model, koplampen en spiegels e.d. zijn nog “2006” dus als iemand zo spiegels, koplampen en bumpers van zijn / haar facelift mist …
Zal wel weer van een of andere Achmed Azbak wezen, Merkedesh met 6 uitlaat is goed voor status.
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!