Kahn Design viert jubileum Queen met RR ‘Black Label’

Auteur: , 26 Reacties

Zo'n 60-jarig regeringsjubileum van een vorstin moet gevierd, maar vooral ook commercieel uitgemolken worden. Naast de Poolse Ghost (te ghosta?) heeft ook Azfal Kahn (wederom) iets gedaan voor zijn eigen portemonnee het Britse Koningshuis: de Westminster Black Label Edition.

Kahn speelde zich tijdens de Royal Wedding al even in de kijker met een vorstelijke Maybach, en nu heeft hij daar het kenteken afgesloopt, en op een van zijn vele Range Rover-creaties geplakt, die zo zwart is dat je haast zou denken dat hij in de veronderstelling verkeert dat Elizabeth II al kassie wijlen is.

Maar zoals gezegd: dit gaat natuurlijk niet zozeer over het veelgeplugde diamanten jubileum, maar meer om een manier om je tuningsproduct aan de man te brengen. En op zichzelf vind ik dit een geslaagd project; gewoon helemaal zwart van binnen en van buiten (tot de kleine details aan toe; once you go black..), de oranje remklauwen zijn zo’n beetje de enige onderdelen die qua kleur contrasteren. Dit lijkt me in de volle zon vrij onhandig, maar daar hebben ze in Engeland toch niet veel van.

De basis is overigens een 4,4 liter TDV8, dus het komt maar goed uit dat hij zwart is: dan zie je de roetwalmen tenminste niet zo duidelijk. Meer info bij Kahn Design.