Koop nu Cristiano Ronaldo’s gebutste 599 GTB

Auteur: , 43 Reacties

Maar wacht eens even...Crashte de Portugese mooi-boy hier niet nog mee in zijn Manchester-tijd, bijna 4 jaar geleden?

Ja, inderdaad, en al die tijd heeft de Italiaanse V12 uit december 2008 staan wachten tot een schadehersteller en/of een nieuw baasje zich over hem zou ontfermen. Weird… Ben jij die Prins op het witte paard voor dit rode paard?

Even recappen: in januari 2009 stuurde de magistrale Portugese voetballer zijn amper 2 weken oude Ferrari 599 GTB door een krappe tunnel. En hoewel sommige mensen het tegendeel beweren houdt Cristiano Ronaldo helemaal niet van lange donkere tunnels, want het kwam tot een crash. Gevolg: een kapotte 599 GTB, maar, veel erger nog, een gedeukt ego en een kapsel dat niet meer perfect zat.

De nasleep kennen we: hij kreeg een diss van zijn teamgenoten, en daarmee was de kous wel af.

We waren de auto al lang weer vergeten, en Ronaldo waarschijnlijk ook, totdat de driepoot ineens op de Franse eBay opdook. De advertentie vermeldt een kilometerstand van dik 3.000 (hij heeft dus niet eens zo veel op de parkeerplaats gestaan..), en men wil er 50.000 euro voor vangen.

Voor een beetje een handige Rus kon dit best nog wel eens een leuk project zijn, en dan heb je ook nog eens een auto met een beroemde eerste eigenaar.

Toeslaan? Je hebt nog tot 25 november de tijd. (via AG)

Bekijk HIER het wagenpark van de supermannelijke baller van (nog) Real Madrid, met daarin onder andere een zwarte Aventador.