Kopen! De beruchte 1.250 pk Gallardo-vlammenwerper

Gepost op 15-09-2012 om 12:50 door - 47 Reacties »

UGR Gallardo is groen
Altijd al een door Underground Racing opgekietelde twin-turbo Gallardo willen hebben? Dan is dit je kans. Razzi-oprichter Robert Himler (what’s in a name) doet zijn groene ragbak voor een *ahem* zacht prijsje in de verkoop.

Voor een nog onbekend bedrag mag de Ithaca Verde Gallardo met handbak (!) op eBay van de hand. Gisteren stond het hoogste bod op een ton in dollars, momenteel op dik 175.000 USD, maar de reserve (het minimumbod) is nog niet gehaald.

Let wel: de geclaimde 1.250 pk haal je alleen met racebrandstof met een bikkelhoog octaangetal. Gooi je er gewone Euro ongelood in, dan komt de Italiaan niet verder dan 975 pk. Matig… De auto in actie zien? Kijk dan HIER.

Voor de seat sniffers onder jullie: er heeft ook nog een fijne MILF op de passagiersstoel gezeten, maar als dat een argument is, dan kan je beter wachten tot de de heren van hightechcorvette hun exemplaar zat zijn. Daar is echter wel iets ruiger mee gereden..

Met dank aan iedereen voor de tips!

47 reacties   toon alles
Kek kleurtje
Avatar van jordy14
jordy14 via iPad app
15-09-2012 om 12:55
2
Uberuber vette wagen.
Ja die wil ik wel.
Ik zou constant zonder achterbuurt rondrijden.
@mikkeloentje: Achterbumper, damn you autocorrect. Maar ach die achterbuurt is wel een goede plek om die achterbumper kwijt te raken denk ik.
Komt bij mij de straat niet in, sowieso alleen maar een speelgoedje voor een circuit .
@norge: En toch schijnt hij nog nooit op circuit gereden te hebben. Best zonde, vooral als je jezelf een enorme lambo fan noemt.
bbroek via Android app
15-09-2012 om 13:01
1
Ik bied 2 ton.
@bbroek: Roepia’s?
@norge: Poep van Nigeriaanse sprinkhanen natuurlijk…
hoelang blijft deze het doen? Volgende week artikel dat hij ergens in de sloot ligt of dat z’n motorblok het begeeft. Leuk om hem zo vol te proppen met pk’s, maar op langere termijn lijkt me een normale Gallardo toch comfortabeler en duurzamer + minder onderhoudskosten.
@reinier73: vooroordeel. Deze Gallardo is al een aantal jaar zo getuned. Nooit in de sloot gelegen of gecrashed. Als de nieuwe eigenaar er ook niet te gek mee doet kan er weining gebeuren. UR is echt wel een kwaliteitsbedrijf.
Avatar van autoblog05
autoblog05 via iPhone app
15-09-2012 om 13:05
1
Bruut!
Avatar van gerbie
gerbie via Android app
15-09-2012 om 13:34
1
Best fijn wagentje en die marshmallow smelterij is ideaal als je kinderen hebt. Nu nog hopen dat ik straks een koffer met geld vind en er benzine gratis kan worden afgehaald. *kwijl*
Leuk wagentje om te hebben op je 21ste……
@sir_smokalot: Wat heeft Robert Himler van RAZZI te maken met de nazi Reichsführer van de SS Heinrich Himmler? RazziA was ook ‘leuk’ geweest.
Ik ga ervan uit dat je dat als ‘leuke’ woordspeling bedoeld hebt. NOT. Je moet je schamen
Redactie Autoblog: haal deze ‘leuk bedoelde opmerking’weg en controleer wat jullie ‘redacteuren’ op het web plempen.
Voor diegenen die meer willen weten over Robert Himler.
http://razzi.me/Robert
@ixjeer1300: Je weet toch dat dit soort ‘verontwaardeging’ nogal gedateerd is en je nogal truttig doet overkomen in een ‘kijk mij hier geweldig zijn’ manier? Just checking.
@heidekonijn:
Op de eerste plaats bepaalt niemand of mijn opvattingen ten aanzien van het naziverleden gedateerd zijn of niet. En op de tweede plaats horen dit soort tekstuele escapades van de heer Feitsma niet thuis op een Autogerelateerde site.
Ik kan het jou als konijn zijnde niet kwalijk nemen.
Jouw IQ is ook wat aan de lage kant.
Controleer even het woord ‘verontwaardeging’ wil je?
Just checking.
@ixjeer1300: ‘Nee’ had volstaan. En dat voor een taalnazi.
Avatar van awesome
awesome via Android app
15-09-2012 om 14:18
1
@ixjeer1300: U is geschiedenisleraar? Niet zo aanstellerig doen, anders kunt u beter naar een politiek correcte auto-website surfen.
@awesome: U is moderator van deze site? En wat heeft het benoemen van toespelingen naar een nazi met politiek correctheid te maken? Je weet niet eens wat dat is.
@ixjeer1300: ok, laat ik het dan anders zeggen: Je moet niet zo lopen janken. Autoblog is simpelweg geen ‘normale’ website die alleen maar informatief autonieuws brengt.
Jij vind het niet kunnen, dus moet het verwijderd worden?
Wie denk jij dat je bent? De koningin?
Avatar van ej20g
ej20g via iPhone app
15-09-2012 om 14:50
0
@awesome: hij is een beetje op zijn teentjes getrapt denk ik. Maar ik denk dat hij er goed aan had gedaan, indien hij dat niet gedaan heeft, om een tijdje mee te lezen op Autoblog voordat hij een account aanmaakte. Dan krijg je alvast een beetje het “gevoel” dat op Autoblog heerst, en leer je ook dat dit soort verwijzingen voor kunnen komen. En dan wist hij ook dat je reacties kunt krijgen dat je je niet aan moet stellen. Dus ik sluit me aan bij jou, awesome.
@awesome: Ik vind die verwijzing naar een nazi niet kunnen. Meer niet.
Maar ja, als de heer Herman Feitsma a.k.a. sir_smokalot (what’s in a name) zichzelf al een taalNAZI noemt, dan geef ik weinig om zijn goede smaak.
Gooi je er gewone Euro ongelood in, dan komt de Italiaan niet verder dan 975 pk. Matig…
Dat is op octaan 93 (zie Ebay ad) met euro zal je over de 1000 pk gaan.
Zeer brute wagen, alleen vond ik dit filmpje er meer bij passen.
http://www.youtube.com/watch?v=nw-fgKuoiPA
@maseratizzzzzzzz: Die staat ook gewoon gelinkt in het artikel :)
@maseratizzzzzzzz: Ik kon het niet laten om toch even te kijken. Die gast schreef
So I mounted up a hidden GoPro camera and took my mom for her first ride in my 1250WHP Twin Turbo Lamborghini Gallardo by Underground Racing.”


Eerste reactie van een reagluurder: “i want to fuck his mom

Wat is het leven toch heerlijk simpel…
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!