Lapo Elkann in een klap 3,5 miljoen euro lichter

Gepost op 03-01-2013 om 23:32 door - 83 Reacties »

Leipo Elkann
Zijn zijn supercars door een tram overreden? Duur avondje gehad met veel transseksuele hoeren en primo coke? Afgeperst door een boze basketballer wellicht? Nope: hij is bestolen in Uruguay.

Lapo is in het Zuid-Amerikaanse land op verkansie met zijn Kazachstaanse exoskelet nieuwe liefje (zonder piem0l), Goga Ashkenazi, waarvan de roddelpers al middels deze tettenplaatjes vernomen had. Terwijl ze weg waren werd de kluis op hun hotelkamer van zijn juweleninhoud ontdaan.

Wie het breed heeft laat het breed hangen, en dus sloegen de Zuid-Amerikaanse steeldieven een goede slag, want de waarde van de glitters en glimmers wordt geschat op maar liefst 3,5 miljoen euro. Daar moet je wel een paar tailor made-opties voor verkopen.

Volgens de lokale media belde de Fiat-erfgenaam vervolgens met landgenoot, ex-president, en mede-levensgenieter Silvio Berlusconi. Wat hier het praktisch nut van is ontgaat me, maar misschien dat het wel helemaal niet over de diefstal ging, maar over het uitwisselen van wat telefoonnummers van chickies of iets dergelijks. (via Jalopnik)

83 reacties  toon alle reacties
Stelen van de rijken, ik ben voor!
Beter dan van de armen!
@dennisr:

Diefstal is diefstal van wie je het ook neemt, het is een evengrote vorm van geweld.
@Hupke: Klopt, klopt natuurlijk niet wat er gebeurd is, en hopelijk voor meneer Elkann worden de diefjes gepakt..

maar toch kan ik altijd wel een stukje waardering opbrengen voor diegene die hun slag slaan bij mensen die het wel kunnen missen..
@dennisr: 0% waardering is op zn plek….. Stelen? Bij niemand niet! BLIJF MET JE GORE POTEN VAN IEMAND ZN SPULLEN AF.
@jweelden: Nou, hoef je niet zo te schreeuwen http://cache.hyves-static.net/images/smilies/default/smiley_cry.gif

Ik heb niet per definitie iets tegen stelen, pas als het slachtoffer er daadwerkelijk minder van word ben ik er op tegen..
@dennisr: Dude… Dat is toch altijd zo. Stelen is iets van iemand anders afpakken. Iets meenemen dat dat niet van jou is. Dus van iemand anders. Daar wordt direct of indirect toch altijd iemand minder van?
@dennisr: ga fietsen joh flapdrol. Van andermans spullen blijf je af; ongeacht de welgesteldheid van de eigenaar.
@volvo4life: Kan niet man, mijn fiets is gejat..
@dennisr: dan jat je toch een nieuwe? Als het slachtoffer er tenminste ‘niet minder van wordt’!
Jatten doe je niet!
PUNT.
@bruinbeer: Ik ben er ook niet minder van geworden.. ik gun een ander tenminste iets..

wat een huilie huile gedoe zeg.. doe dat es lekker ergens anders..
@bruinbeer: Het grappige is wel dat de meerderheid van de ‘armen’ er geen probleem mee heeft dat ze bestolen worden door o.a. aandeelhouders, bankiers, directies en dergelijken in de vorm dat deze figuren een grote winst moeten maken terwijl de eerste regel van een gezonde economie is: winst bestaat niet. Waar rijken steeds rijker worden, worden armen vaak steeds armer. En dat allemaal door de achterhaalde regel dat groei (in welke vorm dan ook) heilig is. Ik zeg niet dat stelen goed is, ik zeg alleen dat de rijken rijk zijn geworden niet door goede handel alleen… Dat maakt het verleidelijk om @dennisr z’n standpunt te volgen! Wakker worden, boys!
@CBR600rr:

komt omdat arme mensen dom zijn ..

ze zijn niet voor nix zo arm ..
@dennisr: “stelen van die rijke tatas” zeker :P
@dennisr: “Stelen van de rijken, ik ben voor!
Beter dan van de armen!”

Twee keer fout is nog steeds fout. De uitspraak van dennisr lijkt op een Socialistische Partij communist. Dat werkt nooit op de lange termijn.

“The problem with socialism is that eventually you run out of other people’s money [to spend].” – Margaret Thatcher

Stelen is criminaliteit en schendt het eigendom van mensen. Wat jij eerlijk verdiend is jouw eigendom. Je hebt geen recht om dingen van anderen te stelen!

De zogenaamde “super rijken” zoals Lapo Elkann betalen veel meer belasting dan jij in je hele leven zal doen. Ze zorgen voor veel werkgelegenheid via hun ondernemingen en investeringen dat zeer veel mensen ondersteunt.

De “rijken” betalen al de overgrote meerderheid aan belasting.

Er zijn genoeg voorbeelden van rijke mensen die arm werden gedurende de recessie, dat voornamelijk veroorzaakt is door Centrale Banken manipulatie van de markt, en grote nationale schulden van westerse landen.

Hoge belasting is juist het meest nadelig voor arme mensen, omdat ze dan nog minder geld over hebben waardoor hun levensstandaard omlaag gaat.

Dat vermindert ook de aantrekkelijkheid om te investeren in een zodanig land en voor bedrijven om te vestigen.

Als belastingen hoog zijn en men zich onveilig voelt door bijvoorbeeld criminaliteit dan zullen bedrijven en (toekomstige) ondernemers emigreren, wat heel negatief is voor de regionale economie.

Stelen van mensen ongeacht hun vermogen is zeer schadelijk voor mensen rechten, de economie en samenleving.
LOL ..

Lapo Elkann .. de Justin Bieber van autoblog ..

@dennisr .. helemaal LOL ..
een typische middenklasse volgevreten west-Europese baby beredenering ..
Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, aanmelden kan HIER!