Lapo Elkann in een klap 3,5 miljoen euro lichter

Auteur: , 83 Reacties

Zijn zijn supercars door een tram overreden? Duur avondje gehad met veel transseksuele hoeren en primo coke? Afgeperst door een boze basketballer wellicht? Nope: hij is bestolen in Uruguay.

Lapo is in het Zuid-Amerikaanse land op verkansie met zijn Kazachstaanse exoskelet nieuwe liefje (zonder piem0l), Goga Ashkenazi, waarvan de roddelpers al middels deze tettenplaatjes vernomen had. Terwijl ze weg waren werd de kluis op hun hotelkamer van zijn juweleninhoud ontdaan.

Wie het breed heeft laat het breed hangen, en dus sloegen de Zuid-Amerikaanse steeldieven een goede slag, want de waarde van de glitters en glimmers wordt geschat op maar liefst 3,5 miljoen euro. Daar moet je wel een paar tailor made-opties voor verkopen.

Volgens de lokale media belde de Fiat-erfgenaam vervolgens met landgenoot, ex-president, en mede-levensgenieter Silvio Berlusconi. Wat hier het praktisch nut van is ontgaat me, maar misschien dat het wel helemaal niet over de diefstal ging, maar over het uitwisselen van wat telefoonnummers van chickies of iets dergelijks. (via Jalopnik)