Lekker aan de champie bij je dealer tijdens Ladies Night

Auteur: , 24 Reacties

Desperate times call for desparate measures. Auto's zijn niet meer aan de straatstenen te slijten, dus wat doe je dan als dealer? Je organiseert een Ladies Night!

Ladies night: het is de gesel van de 21ste eeuw. Sinds de penislozen na het verwerven van het stemrecht nu ook de weg uit de keuken gevonden lijken te hebben, duikt dit fenomeen te pas en te onpas op in wat voorheen traditionele mannenbastions waren. Je uitkering er doorheen jassen tijdens een avondje casino? Helaas, ladies night. Even op stoom komen in de sauna? Ladies day. En nu is het zelfs zover gekomen dat wij mannen op bepaalde tijdstippen ons intraveneuze benzineshot (RON 102) niet meer bij de autodealer kunnen halen, want…..ladies night. RAAAAAHHH!

Enfin, na de obligate demagogische strapatsen moeten we maar even iets dieper dan de oppervlakte gaan. Het gaat namelijk niet om een koopevent (nou ja, misschien ook wel, maar dan wordt het niet als zodanig geadverteerd), maar om een technische workshop. Hoe je je olie moet verversen, en hoe je de lak in tiptop-conditie houdt, en hoe je de structuur van een velg inspecteert, dat soort dingetjes.

Champagne for my real friends, and real pain for my sham friends

En om het nuttige met het aangename te verenigen is tegelijkertijd parfurmerie de Stoopjes en een modetoko aanwezig, en zal er ook een bubbelproeverij worden georganiseerd. Want champoepel en autorijden gaan immers perfect samen. Vraag maar aan J├Ârg Haider.

Zouden de Evoque Bollinger en de Veuve-Bentley S2 ook aanwezig zijn? Geïnteresseerden kunnen zich HIER melden.