Liefdeskind van Infiniti & Wald: de G37 Black Bison

Auteur: , 20 Reacties

Het muurbloempje van Infiniti heeft een verse dosis aandacht gekregen van Wald, de velgen-, LED'jes- en bumperkoning uit Japan.

In Nederland werd de G37 nooit het verkoopsucces waarop gehoopt werd, en dat geldt evenmin voor de cabrioletversie. Allen verdoemt tot een eeuwig bestaan in de marge van het autolandschap. Voor degenen die wél de stap durfden te zetten om eens iets anders te kiezen qua sedan, betekent het dat ze een weinig voorkomende auto rijden. Wil je ‘m nog exclusiever maken? Dan heeft Wald vanaf heden een Black Bison-kitje klaarliggen (met goud bekleden is natuurlijk ook een optie).

Ook voor ze is het standaard Wald-recept gebruikt. Een voor- en achterbumper van carbonfiber, sideskirts van hetzelfde lichtgewicht materiaal en een diffuser op z’n achterwerk. Op het kofferdeksel is een subtiel lipje aangebracht.

Overigens doen de vier uitlaatpijpen heel wat vermoeden, maar meestal laat Wald het motorvermogen met rust. De auto werd dankzij een ander ophangingssetje verlaagd en Wald biedt verder een ruime keuze aan velgen aan. Van vijfspaaks tot multispaaks en in verschillende tinten. Gokje: die grootste is een 20-incher. Wat het pretpakket voor je Japanse sedan moet gaan kosten is verder niet bekend.