Man klaagt BMW aan vanwege langdurige erectie

Auteur: , 41 Reacties

Een priapisme, ook wel bekend als het hebben van een aanhoudende broekpaal, kan voor de nodige ongemakken zorgen. Maar wat te doen als je een dergelijke perma-boner overhoudt aan een motorrit van vier uur? De maker van je custom made zadel en de fabrikant van de motor aanklagen natuurlijk!

Dit gebeurde onlangs in Californi√ę. Een motormuis is naar de rechter gestapt met een aanklacht tegen zowel BMW Motorrad USA als de maker van zijn zadel. Het noodlottige ritje op 1 mei 2010 -twee uur heen, twee uur terug- heeft blijkbaar een flinke indruk achtergelaten, aangezien het de broek van Henry Wolf voor langere tijd deed bollen. Sommige media melden dat de loeres in kwestie nu al twee jaar overeind staat, maar dat is wellicht een beetje vergezocht.

Een deel uit de aanklacht is hieronder te lezen:

“He is now unable to engage in sexual activity, which is causing him substantial emotional and mental anguish. Plaintiff is distraught and distressed because of this. Defendants, and each of them, are liable to plaintiff due their negligent design, manufacture and/or installation of the seat on plaintiff’s motorcycle. He seeks damages for lost wages, personal injury, medical expenses, product liability and negligent infliction of emotional distress.”

Het is nu aan de rechter in San Francisco om te bepalen of BMW en Corbin-Pacific, de maker van het zadel, verantwoordelijk zijn voor de ongewenste stijgerlans.