Man met hakbijl sloopt Ferrari 612 Scaglietti

Auteur: , 72 Reacties

We begrijpen dat niet iedereen de Ferrari 612 Scaglietti even mooi vindt, maar dat is toch nog geen reden om er eentje met een hakbijl te slopen?

Rajinder Singh bracht zijn zwarte Ferrari 612 Scaglietti onlangs naar Graypaul Ferrari vlakbij Edinburgh voor wat werkzaamheden. Hij was niet zo blij toen hij te horen krijgen dat een of andere gek ’s nachts zijn auto had bewerkt met een hakbijl en een mes.

Alle ruiten zijn gesneuveld en de banden waren ook nog eens lek gesneden. Ook is duidelijk te zien dat het plaatwerk vol deuken, krassen en butsen zit. Gelukkig hebben de camera’s van de garage de dader wel op beeld vast kunnen leggen, maar hij is nog niet aangehouden.

De eigenaar is in elk geval woest! Niet alleen op de dader, maar ook op de dealer. Hij is namelijk van mening dat de dealer te weinig doet voor hem, maar wij vragen ons af wat een dealer in dit geval zou kunnen doen. Gewoon een gevalletje verzekering lijkt ons.

“It is bad enough that this has happened but the garage have been useless. The whole thing is a bad joke.”

“I gave the garage a car worth more than £200,000 and they give me back a car that is effectively written off. The police asked me if there could be anyone who has a grudge against me but the garage is miles from my home.”

Een zuur verhaal is het natuurlijk wel. Overigens is dit niet de eerste keer dat we een verhaal horen over een auto die is bewerkt met hakbijlen. (via: dailyrecord.co.uk)