Meisje (20) drinkt dagelijks benzine [video]

Auteur: , 109 Reacties

Vandaag in de categorie Autoblog Raar: een jongedame die haar emotionele bagage heeft omgezet in een opmerkelijke verslaving. Tuurlijk, iedereen kan een benzinedamp op z'n tijd wel waarderen, maar zij dronk het spul daadwerkelijk. Elke dag.

De 20-jarige Shannon werd gevolgd door het Amerikaanse programma My Strange Addiction en deed voor de camera uit de doeken hoe zij dagelijks op verschillende manieren benzine tot zich neemt. Soms uit een glas, soms direct uit een jerrycan en dan weer mixt ze het met stukjes krant om het te kunnen opeten. Ook al geeft het Shannon een branderig rotgevoel waar ze duizelig van wordt terwijl het haar tong verdooft, ze bleef het dagelijks tot zich nemen. WTF, we weten het. In het afgelopen jaar zou ze al 19 liter van het orgaanslopende spul hebben opgeslurpt.

Na een jaartje benzine nuttigen werd het toch eens tijd voor het gefilmde en totaal niet ge├źnsceneerde doktersbezoek, waar geconstateerd werd dat haar lever was opgezet en zo’n beetje alles was aangetast. No shit! Benzine staat dan ook aangemerkt als een vorm van gif en is in staat langzaam je zenuwstelsel te slopen. Vraag dat maar aan die Transformers-adept uit China.

Zegt u het maar: een overdreven schreeuw om aandacht of daadwerkelijk een extreme vorm van petrolheadisme? Het fragment uit de aflevering staat op Autojunk.nl.

Niet voor oraal gebruik, Shannon!