Melyssa Grace, driftchick, houdt van snelle auto’s

Auteur: , 22 Reacties

Mooi zitten en lief lachen, dat kennen we. Melyssa Grace kan meer, zelf achter het stuur van een Nissan 200SX kruipen bijvoorbeeld.

Alleen maar de hele dag mooi zijn kan blijkbaar stierlijk gaan vervelen. In ieder geval bij Melyssa Grace, die tot ze als passagier in een driftauto plaats neemt een rustig leventje achter een fototoestel leeft. Dan knapt er iets. Bakken adrenaline komen los en er is honger naar meer. Ze zegt haar appartement op en gaat sparen voor een eigen driftmachine. Dat is inmiddels achter de rug, nu is ze aan het oefenen om pro driftster te worden.

Vrouwen in de racerij? Wij zijn er fan van. Denk alleen al aan de podium ceremonies als er enkel babes voor de camera staan. Volgens sommige onderzoeken rijden ze zelfs beter.

Om dit bericht af te sluiten, nog even een quote van Melyssa zelf. De video met leuk beeld en een verhaal kijk je op VIMEO. Voor het aloud recept met boezem in 1300pk Nissan GT-R scroll je naar beneden.

When I have control over something that is out of control, it’s pretty exciting. And you don’t really know where you go but some way your hands are going to make you drift in that direction.