Mercedes C-Klasse Coupé Black Edition van Prior Design

Auteur: , 23 Reacties

Hoezo, Mercedessen zijn er alleen om als taxi te dienen? Deze C-Coupé Black Edition bezorgt je een snel ritje, en jij mag kiezen of je 'm deelt of niet.

156 pk heeft deze rode kers op de beursvloer van Essen, maar helemaal nieuw is hij niet meer. Sinds september vorig jaar heeft hij al 10.200 kilometer gereden. Het is ook zo moeilijk om ‘m te laten staan. Zeker nu Prior de handjes uit de mouwen heeft gestoken en de vrucht heeft voorzien van het welbekende aerodynamica pakket, sportuitlaat en kekke velgen.

Het pakket, ofwel de Black Edition Body Kit, komt niet goedkoop. 8.990 euro moet deze kosten, en dan ben je er nog niet. De 20 inch velgen kosten maar liefst 2.790 euro. Dan valt de uitlaat voor 1.299 euro weer mee. Natuurlijk wil je dan ook de KW schroefset om het hele zaakje te verhogen en te verlagen (handig voor de drempels in je buurt) en een setje lekkere leren zetels. Respectievelijk 1.399 en 2.699 euro erbij, alstublieft.

17.177 euro totaal, en dat bovenop de aanschafprijs van zo’n 40 mille… Da’s wel even slikken, maar je krijgt er wel iets moois voor terug. Kinnetje, rokje met flinke gaten en sideskirts met luchtgaten voor de achterremmen maken dit tot een echt lekkere bak. Toefje slagroom erop en hij is om op te vreten.