MINI-modelletjes: Baker Street en Bayswater

Auteur: , 9 Reacties

Om meer buzz rondom het dochtermerkje van BMW te creëren komen er twee Special Editions van de MINI uit. Vernoemd naar twee hippe delen uit Londen, waar in 2012 de Olympische Spelen plaatsvinden. En één keer raden wie sponsor van dat evenement is

Exact, BMW. En ze slaan heel wat euro’s stuk op het megalomane sportevenement, dus dat zullen we weten ook qua marketinggezeik. De eerste speciale versie van de reguliere MINI is de Bayswater. Een modelletje in de kleur Kite Blue en met 17-inch zwarte velgen in de wielkasten. Op de motorkap zien we een paar strepen lopen, die weer terugkomen op de zijspiegels. Het dak is geheel zwart uitgevoerd, en deze kleur zien we voornamelijk in het met leer aangeklede interieur terugkomen dat is afgewerkt met blauwe en grijze stiksels. Ook de strips op het dashboard zijn zwart… eh.. pianozwart. Hebben? Prijzen beginnen bij €25.985. Een MINI Cooper S als Bayswatertje kost je €32.485. Oh, en de MINI Cooper S en Cooper SD kunnen ook in Eclipse Grey of Midnight Black worden geleverd.

MINI Baker Street

Val je liever iets minder op en is beige wel een kleur van jouw gading? Dan is er nog de MINI Baker Street. Met een vanafprijs van €22.484 duidelijk de goedkoopste van de twee en ook hier komt een vorm van striping terug op de motorkap. De velgen tellen 16-inch en optioneel maken ze het dak net zo zwart als de wielen en de spiegelkappen. Verder is hij ook in het wit (Pepper White) of zwart (Midnight Black) af te halen. Neem je hem als Cooper, dan beginnen de prijzen bij 24.985 euro.