Autojunk Foto Van De Maand – Maart 2015

Auteur: , 32 Reacties

Er was weer veel moois om uit te kiezen, maar dit waren onze favoriete foto's op Autojunk van vorige maand.

Gastjurylid naast Autoblogger, Wouter en mijzelf was dit keer Robbert, die vorige maand met zijn prachtige shot van een Ferrari Dino 308 GT4 de winst wist te behalen. Deze maand zijn de Italiaanse invloeden in de top 3 ook groot.

Plaats 3: Lamborghini Miura
Lamborghini Miura
De prachtige Miura foto’s van saensloysonphotography lichtten we eerder al uit op Autoblog.nl. “Fraaie shoot! En een waanzinnige auto…” zegt Robbert. Autoblogger vindt de locatie fijn gekozen. Het zijn fraaie foto’s maar er waren foto’s die nét iets lekkerder waren deze maand. Menigeen zal zich echter graag verliezen in de schoonheid van de Miura, we kunnen het jullie niet kwalijk nemen.

Plaats 2: Mercedes S63 AMG
Mercedes S63 AMG
Een mooie tweede plek is er voor Lenny98, met zijn fijne shot van een Mercedes S63 AMG. Als iets Duits is en op dikke wielen staat is Autoblogger al snel enthousiast, maar ook Robbert had deze foto als winnaar in zijn lijstje. Het is een nette plaat, en de tweede plek is dan ook dik verdiend.

Plaats 1: Maserati Quattroporte
Maserati Quattroporte
En dan is daar Hartphotography, die bewijst dat ook een “spotje” van een fijne auto die ergens geparkeerd staat best de Autojunbk Foto Van De Maand kan winnen. De sfeer klopt gewoon helemaal, de prachtige lijnen van de Quattroporte geparkeerd voor een met marmer bekleed pand. De wandelende man op leeftijd die zijn blik op de auto laat vallen, het sfeertje klopt gewoon helemaal. We zijn eigenlijk slechts met één ding minder blij: de vriendin van de uploader, die direct door wilde lopen en dus maar één foto toestond. Desondanks is het genoeg voor de winst deze maand, topplaat!